Hi-vis shorts

    Veiligheid is uitermate belangrijk als u werkt in een omgeving met verkeer of machines. Binnen onze branche heeft MASCOT een van de grootste selecties fluorescerende veiligheidskleding. Hiermee bent u goed zichtbaar, zowel bij daglicht als in het donker - het hele jaar door. Als het warm is en veiligheid nog steeds de hoogste prioriteit heeft, zijn de hi-vis shorts van MASCOT de juiste keuze voor u. Als u buiten op de bouwplaats werkt, kunt u in het assortiment hi-vis shorts van MASCOT gemakkelijk de broek van uw voorkeur vinden.

    Voldoe aan de veiligheidseisen

    Met de reflecterende korte broeken van MASCOT kunt u ervan op aan dat u voldoet aan de veiligheidsklassen die op uw werkplek van toepassing zijn. De hi-vis shorts van MASCOT zijn goedgekeurd conform klasse 1 van de internationaal erkende norm EN ISO 20471. Om een hogere veiligheidsklasse te bereiken, kunt u uw hi-vis shorts gewoon combineren met een T-shirt of jas van fluorescerende materialen. Met het lettersysteem van MASCOT kunt u gemakkelijk zien hoe u fluorescerende korte broeken met andere producten kunt combineren om een hogere veiligheidsklasse te bereiken.

    Pasvorm en comfort staan hoog in het vaandel

    In de fluorescerende MASCOT® SAFE-collectie vindt u hi-vis shorts in verschillende kleuren. Dankzij de fluorescerende high-vis kleur valt u goed op bij daglicht. Alle korte broeken zijn voorzien van reflectie, waardoor u in een donkere omgeving goed te zien bent via een lichtbron. Voor de hoogste duurzaamheid zijn de korte broeken gemaakt met slijtvaste drievoudig gestikte naden op zowel de pijpen als in het kruis. Als u zakken nodig hebt voor gereedschap, mobiele telefoon en bril, kunt u gerust zijn. Op de hi-vis shorts van MASCOT vindt u alle noodzakelijk zakken en details, zoals een verstelbare hamerlus, duimstokzak en zakken met goede sluiting.