BOA® Fit System

  BOA® Fit System logo

  Het BOA® Fit System geeft uw schoenen een goede pasvorm en goede grip. BOA® bestaat uit een verstelbare draaiknop, sterke lichtgewicht veters en frictievrije veterogen. In het assortiment van MASCOT vindt u veiligheidsschoenen, veiligheidslaarzen en veiligheidssandalen met BOA®.

  BOA® is uw garantie voor een optimale en stabiele pasvorm – de hele dag door. U maakt de schoen vast met de draaiknop, en door de draaiknop even omhoog te trekken maakt u de veter weer los. Het BOA® Fit System verbetert de bloedcirculatie in uw voeten door drukpunten van de schoenen weg te nemen. Dat zorgt voor hoog comfort en effectiviteit tijdens het werk.

  Voordelen van het BOA® Fit System

  BOA® is gemaakt van slijtvaste materialen die onder extreme omstandigheden zijn getest. Dat garandeert hoge prestaties in alle omgevingen. Zodoende wordt garantie gegeven op de draaiknoppen en veters van BOA® Fit System gedurende de volledige levensduur van het product waarin ze zijn geïntegreerd. De garantie geldt alleen als het schoeisel nog volledig functioneel is.

  Het BOA® Fit System – snelle en moeiteloze precisie

  1. Druk op het wieltje om het systeem te activeren.
  2. Draai aan het wieltje om de veters van de schoen aan te trekken tot de perfecte pasvorm. Tijdens het draaien worden de veters aangetrokken door het wieltje.
  3. Trek het wieltje omhoog om de veters direct los te maken.

  The Boa Fit System

  De combinatie van BOA® en het design van MASCOT is ideaal voor veiligheidsschoenen die perfect zitten en lang meegaan.