MASCOT® SmartStore

  - Wanneer de bestelling van werkkleding optimaal verloopt.
  MASCOT® SmartStore is niet alleen een bestelsysteem, maar een interne logistieke oplossing.

  MASCOT® SmartStore is een gratis webshop voor het bestellen van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen – ideaal voor grote en middelgrote bedrijven.

  MASCOT® SmartStore

  MASCOT® SmartStore is zeer gebruikersvriendelijk en kan door iedereen worden gebruikt – ook door de individuele medewerkers – en dat overal en altijd. Als bedrijf kunt u zorgen voor een uniforme look door uw productassortiment vast te leggen voor de medewerkers.

  Check icon

  Snel, eenvoudig en totale controle

  Snel, gemakkelijk en foutloos bestellen waarbij u de controle heeft over het hele proces. Dat is mogelijk met de MASCOT® SmartStore.

  industry - icon

  Grote eindgebruikers

  De MASCOT® SmartStore is dé perfecte oplossing voor middelgrote en grote bedrijven die regelmatig nieuwe werkkleding en toebehoren voor hun werknemers bestellen. Als u een computer met internetverbinding heeft, is dit bestelsysteem altijd en overal ter wereld beschikbaar. U logt in en bestelt in een handomdraai nieuwe werkkleding, voor uzelf of voor uw werknemers!

  check-box icon

  Individuele wensen

  Uw nieuwe werkkleding wordt, indien gewenst met uw logo en bedrijfsnaam, tot aan de deur gebracht. Afhankelijk van uw wensen sturen wij de kleding individueel verpakt naar een huisadres of leveren wij het direct af bij uw bedrijf of kantoor. Het bestelsysteem is bijzonder gebruiksvriendelijk en houdt rekening met individuele wensen.

  Aan de slag

  Uw dealer handelt alle praktische zaken af en helpt u graag op weg. U maakt samen een selectie van de producten en bepaalt de plaats waar het bedrijfslogo moet komen. Het systeem kan precies aan uw eisen worden aangepast. Naar gelang de werksituaties kunnen er verschillende producten per afdeling worden geselecteerd. U kunt zelfs een gewenste bestelhiërarchie aangeven. Bespaar tijd en geld en neem vandaag nog contact op met uw dealer.

  Een gebruiker van MASCOT® SmartStore vertelt:

  "MASCOT® SmartStore is een gebruikersvriendelijk platform waarop onze medewerkers nieuwe werkkleding bestellen uit de productcatalogus die wij beschikbaar hebben gesteld. Vanuit Marel Århus wordt een online MASCOT® SmartStore beheerd met 275 gebruikers in zeven landen, en wij zijn tevreden met het systeem. Het bestellen en verwerken van nieuwe werkkleding gaat bijvoorbeeld eenvoudig en snel, we kunnen statistieken opvragen over de aankopen van medewerkers, medewerkers krijgen de werkkleding in individuele dozen en de levering van nieuwe kleding verloopt grotendeels probleemloos.”
  Marel, Denemarken