PU Werklaarzen

  MASCOT biedt PU-veiligheidslaarzen die uw tenen beschermen en zorgen dat u stevig op uw voeten staat. Ze hebben een slipvaste, olie- en benzineresistente zool die bovendien zorgt voor meer duurzaamheid. Dankzij de versterkte neus zijn ze goedgekeurd conform EN ISO 203545 in de veiligheidsklassen S4 en S5. De modellen in de veiligheidsklasse S5 hebben behalve een versterkte neus ook een anti-perforatiezool die voorkomt dat spijkers en scherpe voorwerpen door de zool komen.

  Rubberen veiligheidslaarzen van MASCOT zijn gemaakt van het materiaal PU dat slijtvast, waterdicht en flexibel is. De laarzen kunnen bij een wasserij worden gewassen op 40 °C, waarbij een bacterieremmend effect geactiveerd wordt in de wasmiddelen van de wasserij. Daarmee voorkomt u de vorming van bacteriën en zorgt u voor een goede hygiëne. PU-veiligheidslaarzen zijn ideaal voor gebruik met wasserijcontracten, aangezien de HF-chip van de wasserij kan worden aangebracht met transferdruk.

  Laarzen met veel veiligheid

  De PU-veiligheidslaarzen van MASCOT hebben versterkte neuzen die uw tenen beschermen tegen vallende voorwerpen. Dat zorgt voor meer veiligheid wanneer u bijvoorbeeld zwaar gereedschap laat vallen of als een dier in de stal op uw tenen gaat staan. De versterkte neus is zo ontworpen dat u er geen last van hebt.

  Sommige veiligheidslaarzen zijn nog veiliger met een anti-perforatiezool. Deze anti-perforatiezool voorkomt dat spijkers of andere scherpe voorwerpen in uw voet komen. De kleine plaat in de zool is gevormd naar de voet, zodat het goede loopcomfort behouden blijft. De versterkte neus en anti-perforatiezool zijn allebei getest conform EN 12568.

  Dit waterdichte schoeisel houdt uw voeten droog, en de zool van PU is getest op slipvastheid op schuine en gladde ondergronden (SRC). Dankzij de schokabsorberende zool en de flexibiliteit bent u verzekerd van goed comfort, zelfs wanneer u de veiligheidslaarzen langdurig draagt. En een uitsteeksel op de hiel helpt om ze gemakkelijk aan en uit te trekken.

  Rubberen veiligheidslaarzen voor op het land, op zee en op de bouwplaats

  PU-veiligheidslaarzen van MASCOT zijn geschikt voor beroepen waarbij droge voeten en veiligheid belangrijk zijn. Als u bij dieren, tussen graafmachines of op een beregend dek loopt, zorgt dit schoeisel dat uw voeten droog blijven, uw tenen beschermd zijn en dat u stevig staat.