MASCOT® FOOTWEAR COVER

MASCOT® FOOTWEAR COVER is een collectie PU-laarzen die geschikt zijn voor de levensmiddelenindustrie en andere branches waar hygiëne en wasbaarheid (thuis en industrieel wassen) belangrijk zijn.

MASCOT® FOOTWEAR COVER heeft robuuste en slijtvaste laarzen met goed loopcomfort. Net als de overige collecties veiligheidsschoenen van MASCOT hebben de laarzen in deze serie de hoogste slipweerstand, want alle producten uit deze collectie hebben zolen waarvan het antislipeffect is getest op schuine en gladde ondergronden (SRC).

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Certificeringen
Maten
Gebruiker
Collecties
Producten (3)
F0850-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
3 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
F0852-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
2 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
F0851-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
wit
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
Detail - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Wasbaarheid en goede hygiëne

De laarzen van MASCOT® FOOTWEAR COVER zijn waterdicht en dit betekent dat vuil en bacteriën gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Dat maakt de laarzen zeer geschikt voor een omgeving waar goede hygiëne belangrijk is. Ter voorkoming van verspreiding van bacteriën is de hiel van de laarzen zo gemaakt dat de laars gemakkelijk uitgaat en geen contact met de handen nodig is. Op die manier gebruikt u uw handen niet in het gebied waar zich potentieel veel bacteriën bevinden die u naar een ander gedeelte van uw kleding kunt overbrengen.

PU-laarzen van MASCOT® FOOTWEAR COVER zijn ook zeer geschikt als er wordt gewerkt met een wasserij, omdat er een hogefrequentiechip (HR-chip) in geplaatst kan worden. Op deze chip kunnen gegevens over de eigenaar van de laarzen en over de wasprocessen worden opgeslagen. De HF-chip kan er door MASCOT of de wasserij worden aangebracht.
De laarzen uit de collectie zijn wasbaar op 40° C. Als de laarzen op deze temperatuur worden gewassen, wordt bij industrieel wasmiddel een bacterieremmend effect geactiveerd. Zo wordt bacterievorming tegengegaan.

Kies voor laarzen die passen bij uw werk

MASCOT® FOOTWEAR COVER heeft laarzen in drie verschillende kleuren: wit (06), zwart (09) en donkerolijf (19). De laarzen zijn in één hoogte verkrijgbaar, maar voor een aangepaste hoogte kunt u de schacht omvouwen en de laars aan uw individuele behoefte aanpassen.

PU-werklaarzen non-safety - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Keuze uit verschillende veiligheidsklassen

De MASCOT® FOOTWEAR COVER-collectie heeft laarzen die zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN ISO 20347 voor schoenen zonder versterkte neus maar voor professioneel gebruik, of volgens EN ISO 20345 - de Europese norm voor veiligheidsschoenen.

Het niveau van bescherming kan een indicatie zijn voor de keuze van uw laarzen. Hebt u als gebruiker geen behoefte aan een versterkte neus en anti-perforatiezool, maar wilt u graag antistatische schoenen met een schokabsorberende zool, dan kunt laarzen kiezen die zijn goedgekeurd volgens EN ISO 20347, klasse O4. Wilt u graag een versterkte neus, dan kunt u kiezen voor veiligheidslaarzen die zijn goedgekeurd volgens EN ISO 20345, veiligheidsklasse S4 of S5. Het verschil tussen de veiligheidsklassen is dat schoenen die zijn goedgekeurd volgens veiligheidsklassen S5, ook een anti-perforatiezool hebben.