EN 13034 (Type 6)

    Producten van MASCOT die zijn gecertificeerd volgens EN 13034 bieden een beperkte bescherming tegen vloeibare chemicaliën.

    EN 13034 (Type 6)

    EN 13034/EN 13034+A1 biedt een beperkte bescherming tegen kleine hoeveelheden en spatten vloeibare chemicaliën (Type 6 en Type PM [6]-uitrusting). Veiligheidskleding met deze certificering is geschikt voor gebruik in omgevingen waar het risico bestaat dat u wordt blootgesteld aan spatten van kleine hoeveelheden chemicaliën, maar waarvoor een volledige lichaamsbescherming niet vereist is. Veiligheidskleding die is gecertificeerd volgens EN 13034 is geschikt voor situaties waarin u zich in een omgeving bevindt waar het risico bestaat dat u wordt blootgesteld aan kleine hoeveelheden chemicaliën. Als de veiligheidskleding wordt blootgesteld aan chemicaliën, dient u die snel uit te trekken.

    Veiligheidskleding met de EN 13034-certificering is zo ontworpen dat de naden voorkomen dat er vloeistoffen en chemicaliën door de kleding heen binnendringen. Voor de best mogelijke bescherming wordt u aangeraden veiligheidskleding te gebruiken die het hele lichaam bedekt, als overall of in twee delen die in ieder geval zijn gecertificeerd volgens EN 13034.