MASCOT® LIGHT

  Compromisloze, comfortabele werkkleding in lichte kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

  MASCOT® LIGHT is de lichtste collectie van MASCOT met slechts 245 g/m2. Lichte werkkleding is noodzakelijk als er gewerkt wordt bij hoge temperaturen, zoals bijvoorbeeld met zware machines in de industrie.

  Perfecte pasvorm

  Deze collectie biedt ruime keuze aan tweekleurige producten, zoals bijvoorbeeld een werkbroek, een werkjack en een shoftshell jack. De producten zijn er in 2 kleurencombinaties, korenblauw/marine of donker antraciet/zwart.

  De juiste maat

  Werkkleding in de juiste maat is van belang, zodat u zich prettig voelt tijdens uw werk. Daarom biedt deze collectie vele verschillende maten. De werkbroeken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende beenlengtes en tot wel 14 verschillende taillematen. De kleding heeft een uitstekende pasvorm en biedt veel bewegingsvrijheid.

  Waar voor uw geld

  De lage prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit. MASCOT® LIGHT biedt professionals dezelfde kwaliteit als de rest van MASCOTs assortiment. Alle producten in deze collectie zijn gemaakt van duurzaam twill. Op kwetsbare plaatsen is de kleding voorzien van drievoudig gestikte naden en van extra versteviging. Ook bij de zakken is de kleding voorzien van extra versteviging. Hierdoor heeft de kleding een langere levensduur, ondanks de lichte kwaliteit.

  MASCOT® LIGHT is uitermate geschikt voor verschillende type werkzaamheden in productie en industriële omgevingen in Europa. Knopen en ritsen zijn verborgen, zodat deze geen schade kunnen aanbrengen. Bovendien zijn de producten geschikt voor industrieel wassen, en behouden kleur en vorm goed.

  Mix & Match mogelijkheden

  Wanneer u kiest voor MASCOT® LIGHT, kiest u tegelijkertijd voor oneindig veel mogelijkheden om te combineren. De collectie is zodanig samengesteld dat deze makkelijk te combineren is met de andere collecties, zodat u kunt kiezen voor veiligheid, waterdichte winterproducten, eenkleurige producten enzovoort.

  Mix & Match voorbeelden

  MASCOT® UNIQUE - logo

  Combineer met producten van de bestseller collectie MASCOT® UNIQUE. 23 tweekleurige producten in 8 kleurencombinaties die passen bij de kleuren van MASCOT® LIGHT. Hier vindt u onder andere waterdichte winterjacks en broeken in een zwaardere kwaliteit.

  Kom meer te weten

  MASCOT® INDUSTRY - logo

  Combineer met een andere collectie, welke geschikt is voor de industrie. Hier kunt u kiezen uit verschillende stofkwaliteiten. Er zijn producten in 100% katoen, met een canvasstructuur en van traditioneel twill materiaal.

  Kom meer te weten

  MASCOT® SAFE LIGHT - logo

  MASCOT® SAFE LIGHT is gebaseerd op MASCOT® LIGHT, echter voldoet MASCOT® SAFE LIGHT aan de veiligheidsnorm EN ISO 20471. MASCOT® SAFE LIGHT heeft hetzelfde ontwerp en er zijn veel combinaties mogelijk om klasse 1, 2 en 3 voor veiligheidskleding te behalen.

  Kom meer te weten