MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY is een collectie schoenen die ideaal is voor de industrie, vanwege de uitgesproken robuustheid en slijtvastheid van de schoenen. Daarnaast zijn de schoenen ook geschikt voor vakmensen, bouw en logistiek. De collectie is ontworpen voor werkzaamheden op cementvloeren, in riolen en op andere plekken waar schoeisel veel slijt. Er zit een slijtvaste kruipneus (beschermende neus) aan de voorkant, waardoor de schoenen erg geschikt zijn voor knielend werk. Op een harde vloer slijt een schoen zonder versteviging snel, zodoende verlengt de kruipneus de levensduur van de schoen aanmerkelijk. Om MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY-schoeisel nog robuuster te maken, bevat het een gecombineerde PU/rubberzool, die hittebestendig is tot 300 graden. Op die manier loopt u niet het risico dat uw schoenen kapot gaan op een zeer warme ondergrond.

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

    Alle schoenen uit MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY zijn gecertificeerd conform de norm EN ISO 20345:2011 voor veiligheidsschoenen en zijn goedgekeurd voor klasse S3, hetgeen uw garantie is op optimale veiligheid en een waterafstotend oppervlak. MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY is derhalve erg geschikt voor buitenwerkzaamheden en voor werk in natte of vochtige milieus. Conform de veiligheidsnorm is de collectie schoeisel uitgerust met anti-perforatiezool en een ergonomische versterkte neus van aluminium die uw tenen beschermt voor het geval er iets zwaars op zou vallen. Als u vaak op een ladder staat, zijn de schoenen uit MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY erg geschikt. Ze zijn namelijk voorzien van een laddergrip die uw voet een stabiele positie geeft en voorkomt dat u uitglijdt. Ook op een vloer staat u gegarandeerd stevig, omdat er een speciale antislipzool onder de schoenen zit. Het profiel daarvan is zo ontworpen, dat aarde en vuil eenvoudig loslaten wanneer u uw voet buigt. De zool is bovendien olie- en benzineresistent en bestand tegen bepaalde chemicaliën.

    EN ISO 20345: 2011S3 Schoenen

    De schoenen uit MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY zitten erg comfortabel, omdat ze zijn uitgerust met een schokabsorberende tussenzool en een stabiliserende, multifunctionele cambreur met een schokabsorberende kern. Dat vermindert het risico op vermoeide voeten en is bovendien goed voor uw gewrichten. Ideaal voor mensen die tijdens het werk veel lopen en staan. Werkt u vaak op een oneffen ondergrond, dan stabiliseert de multifunctionele cambreur de voet om zwikken te voorkomen en het risico op blessures te verminderen.