MASCOT® MULTISAFE

  Innovatieve en geavanceerde multi-beschermende werkkleding. Een unieke combinatie van veiligheid en functionaliteit met een optimaal draagcomfort.

  PROTECTION!

  Er zijn extreem hoge eisen gesteld aan de veiligheid. MASCOT maakt gebruik van een stof met een 100% inherente structuur met vlamvertragende eigenschappen. Doordat de vlamvertragende eigenschappen zijn verweven in het materiaal, kunnen ze er niet worden uitgewassen.
  De fluorescerende kleding is goedgekeurd volgens de strenge norm EN ISO 20471. Bovendien zijn de producten voorzien van meer reflecterend materiaal dan de norm voorschrijft. Alle fluorescerende producten zijn volgens de chemische norm EN 13034 gecertificeerd. Alle MASCOT jassen in deze nieuwe collectie zijn volgens klasse 2 in de vlamboognorm EN ISO 61482-1-2 gecertificeerd, en dat is bijna uniek voor de industrie.

  FUNCTION!

  De zakken zijn functioneel geplaatst en worden moeiteloos gevonden. Alle producten zijn ontworpen en toegespitst op de behoefte van de drager. De producten waren onderdeel van MASCOTs uitgebreide testprogramma, waarin medewerkers uit de industrie werden geraadpleegd en die de kleding tijdens het dagelijks werk hebben getest.
  De slijtvaste stof is behandeld met een vuilafstotende coating die er voor zorgt dat de fluorescerende kleding minder snel smerig wordt. Dit komt ten goede aan de fluorescerende eigenschappen en daardoor de zichtbaarheid. De donkere contrastkleur zit precies daar waar de kleding het meest aan vuil wordt blootgesteld.

  COMFORT!

  De uitgekiende pasvorm in combinatie met het zachte en comfortabele materiaal zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort. De producten hebben een ergonomische pasvorm en staan garant voor een optimale bewegingsvrijheid. De uitgebreide collectie biedt oplossingen voor alle weersomstandigheden en werksituaties, waarbij de veiligheid centraal staat.