MASCOT® ACCELERATE SAFE

  MASCOT® ACCELERATE - Hi-vis geel - Veiligheidskleding

  Voor als u wat bijzonders van uw veiligheidskleding verwacht. MASCOT® ACCELERATE SAFE biedt het hoogste niveau op het vlak van veiligheid en onbeperkte bewegingsvrijheid. De collectie heeft een moderne look met veel verschillende stofkwaliteiten, ontworpen met pasvormen voor zowel mannen als vrouwen. En met functionele details en hoge zichtbaarheid is de collectie gericht op branches waar veiligheid en goed werkcomfort noodzakelijk zijn.

  ACCELERATE SAFE - detail

  Slim design waarbij de gebruiker centraal staat

  MASCOT® ACCELERATE SAFE is voor iedereen die niet alleen op zoek is naar veiligheid, maar die uiterlijk en design ook belangrijk vindt. De schuine en asymmetrische reflectoren zorgen voor een visueel afkledende en dynamische uitstraling. En met de opgedeelde reflectoren in het ontwerp hebben de producten een moderne look. Bij MASCOT® ACCELERATE SAFE zijn zelfs de reflectoren elastisch, waardoor de bewegingsvrijheid van de stretchstof gewaarborgd blijft.
  MASCOT® ACCELERATE SAFE is een volledige collectie werkkleding met hoge zichtbaarheid voor zowel vrouwen als mannen. Het productaanbod is zorgvuldig samengesteld voor alle mogelijke behoeften, voor branches van de bouw en ambachtelijke vakken tot de windindustrie en de aanleg van infrastructuur. In de collectie vindt u producten in drie fluorescerende kleuren – geel, oranje en rood – met in totaal negen verschillende kleurencombinaties. Binnen MASCOT® ACCELERATE SAFE kunt u bovendien een grote selectie producten vinden van lichte, slijtvaste materialen met onovertroffen bewegingsvrijheid – onder andere producten met ULTIMATE STRETCH of met zones van stretchstof.
  Vrouw - Pictogram

  Voor vrouwen ontwikkelde producten

  MASCOT® ACCELERATE SAFE heeft ook veiligheidskleding die speciaal voor vrouwen is ontworpen. Er zijn broeken, shorts en rokken verkrijgbaar in een DIAMOND-pasvorm. Deze pasvorm is speciaal voor vrouwen die meer dan 20 centimeter verschil hebben tussen hun heupmaat en taille. Bovendien zijn er T-shirts, fleecetruien, softshelljacks, shelljacks en winterjassen voor vrouwen.
  EN ISO 20471

  Zichtbaarheid en veiligheid voor alle branches

  Omdat de collectie zo breed is, kan in alle behoeften worden voorzien van verschillende doelgroepen, aangezien de kleding veel verschillende gebruiksmogelijkheden heeft. Tegelijkertijd kan worden voldaan aan de individuele wensen van medewerkers. Met de MASCOT® ACCELERATE SAFE-collectie bereikt u de hoogste veiligheid met producten die zijn goedgekeurd volgens EN ISO 20471. De producten kunnen binnen de certificering gemakkelijk worden gecombineerd om de gewenste veiligheidsklasse te bereiken.

  Broeken met maximale bewegingsvrijheid

  MASCOT® ACCELERATE SAFE is veiligheidskleding met functionele productdetails, gemaakt van grondig geteste stofkwaliteiten. De stretcheigenschappen van het materiaal van deze veiligheidskleding maken deze collectie uniek. Binnen MASCOT® ACCELERATE SAFE vindt u onderstukken in vier verschillende stofkwaliteiten met elk unieke eigenschappen.

  Stofkwaliteit 511 – stretchstof die industrieel gewassen kan worden

  Het materiaal heeft ultieme stretcheigenschappen die zorgen voor onovertroffen bewegingsvrijheid waarbij niets strak zit of irriteert. Deze ultieme stretchstof combineert een laag gewicht met hoge slijtvastheid, terwijl de stof ook nog waterafstotend is. En dat de stof geschikt is voor industrieel wassen is echt uniek.

  Stofkwaliteit 711 – hi-vis materiaal van ultieme stretchstof

  Een hi-vis stofkwaliteit met ultieme stretchstof en ultieme bewegingsvrijheid. Stofkwaliteit 711 kan worden beschouwd als een fluorescerende versie van de welbekende stofkwaliteit 311 die veel mensen kennen uit de MASCOT® ADVANCED-collectie.

  Stofkwaliteit 236 – laag gewicht met stretchzones

  Deze stofkwaliteit combineert een laag gewicht met zones van stretchstof. Kies voor producten van stofkwaliteit 236 als u lichtgewicht producten nodig hebt van hoge kwaliteit met zeer goede slijtvastheid. De stretchstofzones zijn zo op de producten geplaatst dat ze de gebruiker optimale bewegingsvrijheid geven. Stofkwaliteit 236 kan industrieel worden gewassen.

  Stofkwaliteit 510 – ultieme stretchstof met extra laag gewicht die industrieel kan worden gewassen

  Ultieme stretchstof met een extra laag gewicht en zeer geschikt voor industrieel wassen. Wat kwaliteit 510 zo speciaal maakt, is het lage gewicht in combinatie met een hoog gehalte gerecycled polyester. Met kleding van stofkwaliteit 510 krijgt de gebruiker slijtvaste producten met een hoog comfort.