Lichte industrie en logistiek

  MASCOT biedt een groot assortiment werkkleding en werkschoenen voor branches binnen de lichte industrie en logistiek. U vindt onder andere werkkleding en werkschoenen voor chauffeurs, monteurs, magazijn- en productiemedewerkers. Alle werkkleding heeft eenvoudige en slimme details, en biedt optimale bescherming. Met name slijtvastheid en functionaliteit zijn belangrijke factoren.

  MagazijnmedewerkerVrachtwagenchauffeurChauffeur

  De werkkleding voor de lichte industrie en logistiek heeft minder zakken en details dan bij vele andere vakgebieden. Dat komt onder andere doordat er minder behoefte bestaat om gereedschap in de zakken te steken. Bovendien kunnen zakken en voorwerpen blijven hangen in bijvoorbeeld machines. Daarnaast vindt u werkkleding van dunne stoftypes met een laag gewicht. Dat is noodzaak wanneer het werk gedaan wordt bij hogere temperaturen, bijvoorbeeld bij grote industriële machines of in een magazijn.

  De producten van MASCOT voor productiebedrijven hebben verborgen knopen en ritsen om te voorkomen dat die krassen maken.

  Slijtvaste werkkleding

  De producten die zijn ontwikkeld voor de lichte industrie en logistiek, zijn gemaakt van slijtvaste materialen. Of u nu kiest voor werkbroeken van 100% stretchstof, twillstof of twillstof met stretchstofzones, u krijgt altijd een slijtvast product dat lang meegaat bij herhaaldelijk dragen en wassen. Een deel van de producten in dit segment kan ook industrieel worden gewassen.

  Werkschoenen non-safety

  Het is belangrijk dat uw schoeisel past bij uw werkomstandigheden. Zodoende vindt u ook speciaal schoeisel voor de lichte industrie en logistiek. U vindt alles van sandalen, schoenen, laarzen en clogs tot PU-laarzen/rubberlaarzen, waarbij veel aandacht is besteed aan veiligheid en comfort. Verder kunt u kiezen op verdere eigenschappen, zoals schoeisel dat waterafstotend, schokabsorberend, slipvast en ESD-goedgekeurd is.