MASCOT® CROSSOVER

  MASCOT® CROSSOVER maakt uw oplossing voor werkkleding compleet met het grote aanbod kwaliteitsproducten. In de collectie vindt u T-shirts, sweaters en polo's in verschillende kwaliteiten: Basic, Premium en Premium Performance.

  In de collectie vindt u producten met modieuze print of in effen uitvoering in een groot aantal kleuren. De collectie bevat ook ondergoed dat onder andere vochtafdrijvend, antibacterieel, isolerend en sneldrogend is. MASCOT® CROSSOVER is de collectie die binnen alle vakgebieden kan worden gebruikt voor het samenstellen van een perfecte oplossing met kleding die past bij de identiteit en het profiel van het bedrijf.

  De verschillende manieren van weven

  In het assortiment van MASCOT vindt u producten die verschillend zijn geweven.

  • Single Jersey is enkellaags gebreid, en is licht en ademend.
  • Interlock is een gelijkmatig en zacht materiaal dat ideaal is om te bedrukken. Dit type wordt vaak gebruikt voor op het lichaam gedragen producten zoals ondergoed.
  • Gekamd katoen is speciaal behandeld katoen van hoge kwaliteit dat mooi blijft zonder te pluizen.
  • Piqué wordt meestal gebruikt voor polo's en zorgt voor een aantrekkelijk en exclusief oppervlak dat gewafeld lijkt. Producten in piqué zitten aangenaam, omdat ze licht, zacht en superademend zijn.

  Sommige producten van MASCOT® CROSSOVER hebben ook een antipilling-behandeling gekregen die ervoor zorgt dat de kleding mooi en representatief blijft.

  A World of Styles

  U en uw collega's stellen voor de basisgarderobe verschillende eisen aan comfort, kwaliteit en functionaliteit. MASCOT® CROSSOVER heeft producten in verschillende materialen, in uw favoriete pasvorm en in wel 27 verschillende kleuren. We hebben onder andere T-shirts van 100% katoen, sweaters met of zonder capuchon en producten met ProWash®, die geschikt zijn voor industrieel wassen.

  Kleding van gerecycled polyester en biologisch katoen

  In MASCOT® CROSSOVER vindt u ook T-shirts, polo's en sweaters van gerecycled polyester en biologisch katoen. De producten worden op milieubewuste manier geproduceerd door slim gebruik en hergebruik van grondstoffen. U kunt kiezen uit producten van 100% biologisch katoen of producten van 60% biologisch katoen en 40% gerecycled polyester.

  Isolerend - Pictogram

  Functioneel ondergoed

  Ondergoed vormt uw basislaag. Het moet dienen als een tweede huid en comfortabel, zacht en flexibel zijn. Al het functionele ondergoed van MASCOT is gemaakt van innovatieve materialen die gemaakt zijn om uw lichaam warm te houden, vocht af te voeren en te isoleren. Dat zorgt ervoor dat uw lichaam de hele dag in de comfortzone blijft, waar u ook naartoe gaat en in welke omgeving u ook werkt.

  Ondergoed