MASCOT® FRONTLINE

    MASCOT® FRONTLINE is perfect voor wanneer u een kantoorbaan of een beroep op het gebied van dienstverlening, techniek of logistiek hebt. U krijgt werkkleding met en zonder stretch, met voldoende ruimte om te bewegen, terwijl de kleding ook licht, zacht en slijtvast is. De producten van MASCOT® FRONTLINE hebben een representatief uiterlijk met veel keuzemogelijkheden qua kleur en model. Bepaalde producten zijn gemaakt van ultieme stretchstof, wat zorgt voor unieke bewegingsvrijheid. Kortom, met MASCOT® FRONTLINE krijgt u kleding met of zonder stretchstof, waarin u zich de hele werkdag gemakkelijk kunt voelen terwijl u er representatief uitziet.

    Profilerende bedrijfskleding

    De corporate wear-producten van MASCOT uit de collectie MASCOT® FRONTLINE zijn onderstukken van ultieme stretchstof. Deze corporate wear-producten zijn ideaal voor mensen met service- of kantoorberoepen die enigszins formele kleding nodig hebben die de hele dag keurig en representatief blijft. De broeken en rokken zijn perfect om te combineren met het overige assortiment van MASCOT, zoals MASCOT® CROSSOVER, voor een representatieve corporate wear-look. Op die manier kunt u met de kleding uw bedrijf profileren, ongeacht welke functie.

    Werkkleding met damespasvorm

    In de collectie MASCOT® FRONTLINE vindt u broeken en rokken met een speciaal ontwikkelde pasvorm voor vrouwen. U kunt kiezen uit de DIAMOND- en PEARL-pasvorm voor de kleding die het beste bij u past. De producten voor vrouwen van ULTIMATE STRETCH hebben een laag gewicht en hoge slijtvastheid en kunnen worden gebruikt voor allerlei verschillende werkzaamheden. Als u op zoek bent naar producten met meer functionaliteit, vindt u in het assortiment van MASCOT ook broeken met of zonder stretch met kniezakken, jassen en andere bovenstukken met een vrouwelijke pasvorm.