MASCOT® ADVANCED

  Functionele werkkleding met veel features, grote bewegingsvrijheid en uitzonderlijke duurzaamheid. MASCOT® ADVANCED is werkkleding met functionele details, hoge slijtvastheid en goed comfort. Door de combinatie van een laag gewicht en ultieme stretchstof in de werkbroek krijgt u een broek die u niet meer uit wilt trekken. MASCOT® ADVANCED is bedoeld voor iedereen die wat meer van zijn werkkleding vraagt en die geen compromissen wil sluiten.

  MASCOT® ADVANCED staat gelijk aan buitengewone bewegingsvrijheid. De producten zijn ontworpen om in laagjes te combineren en om de uitdagingen te weerstaan waarvoor u tijdens uw werkdag wordt gesteld. Het bijzondere van MASCOT® ADVANCED is dat u producten krijgt waarbij grote flexibiliteit wordt gecombineerd met een hoge slijtvastheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te kunnen gaan.

  Veel combinatiemogelijkheden

  In de collectie vindt u een grote selectie verschillende producttypes voor alle werkdagen van het jaar. Dat geeft de mogelijkheid om uw kleding aan te passen aan uw werkdag en de wisselende temperaturen. Met vochtafdrijvende T-shirts als onderste laag, isolerende gebreide jacks, fleecetruien en thermojassen als middelste laag en met wind- en waterdichte jassen als buitenste laag hebt u veel mogelijkheden om uw kleding te combineren.

  Detail - MASCOT® ADVANCED Broek

  Ruimte voor uw gereedschap

  De broeken hebben ruimte voor heel veel gereedschap. De zakken zijn volledig in het ontwerp geïntegreerd, wat er samen met het elastische materiaal voor zorgt dat u uw zakken vol kunt stoppen zonder dat het uw bewegingsvrijheid in de weg zit.

  Detail - Broek met kniezakken

  Frisse lucht voor uw knieën

  Geen oververhitte knieën meer. Aan de binnenkant van de pijp kunt u ventilatiekanalen openzetten die zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Bovendien kunt u via een rits aan de zijkant van de pijp gemakkelijk tijdens de werkdag uw kniebeschermers verwijderen. Zo krijgt u het niet onnodig warm wanneer u ze niet nodig hebt.

  De pasvorm staat centraal

  De producten en details van de ADVANCED-collectie zijn gemaakt met de focus op de optimale pasvorm. De zakken van de broek zijn daarom in het ontwerp geïntegreerd en niet toegevoegd. Dat zorgt niet alleen voor de beste pasvorm, maar ook voor de meest optimale functies. Het resultaat is kleding waarvan u nauwelijks merkt dat u die aan hebt!

  ULTIMATE STRETCH – geheel unieke bewegingsvrijheid

  MASCOT® ADVANCED heeft een ruim aanbod broeken met ULTIMATE STRETCH, wat ruimte biedt aan al uw bewegingen. Dat zorgt voor een unieke bewegingsvrijheid waarbij niets strak zit of irriteert. De multifunctionele stof combineert een laag gewicht met zeer hoge slijtvastheid. Tegelijkertijd is hij waterafstotend. Dankzij de zachte binnenkant en de flexibele stof voelt u de broek bijna niet op uw huid zitten. De broeken zijn zowel met als zonder spijkerzakken verkrijgbaar, en ook als driekwartbroek en shorts.