MASCOT®FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL is een mooie schakel tussen werkschoenen en schoenen voor dagelijks gebruik. Met de CASUAL-collectie krijgt u klassieke, stijlvolle sneakers zonder veiligheidsonderdelen, die qua kwaliteit, design en comfortabele pasvorm een aanvulling vormen op de veiligheidsschoenen die u al kent van MASCOT.

Werkschoenen non-safety, F0960, Marineblauw
Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Maten
Gebruiker
Collecties
Producten (1)
F0960-996
MASCOT® FOOTWEAR CASUAL
3 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW

Geen veiligheidsschoenen, maar wel van de hoogste kwaliteit

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL verschilt van de rest van het schoenenassortiment van MASCOT doordat deze collectie geen versterkte teen, anti-perforatiezool en andere veiligheidsonderdelen heeft. De schoenen zijn daarentegen zeer comfortabel om in te lopen. Met de CASUAL-collectie hebt u een optimaal alternatief wanneer u schoenen zonder veiligheid nodig hebt voor uw werk. De collectie is ontstaan naar aanleiding van een grote vraag van onze klanten. Het doel was om comfortabele schoenen te maken van innovatieve en nieuwe materialen. Voor de collectie wordt onder andere suède gebruikt voor de bovenkant en rubber voor de loopzool. De schoenen hebben een laag gewicht van minder dan 300 gram.

Klassiek design

De CASUAL-schoenen hebben een klassiek, stijlvol ontwerp, onder andere geïnspireerd op sportschoenen van de voorgaande decennia. Door een klassieke stijl te combineren met de laatste innovatiemogelijkheden en ontwikkelingen van pasvormen, kunnen wij u een mooie en functionele schoenencollectie bieden die perfect past bij zowel klassieke werkkleding als overige bedrijfskleding.

Een geweldige allrounder

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL is perfect voor alle bedrijven waar gewone sneakers kunnen worden gedragen. Wanneer u al uw medewerkers een gestroomlijnde identiteit wilt geven ongeacht hun werkzaamheden, zijn de CASUAL-modellen ideaal voor werknemers die geen veiligheidsschoenen nodig hebben. MASCOT® FOOTWEAR CASUAL is kortom een allround schoenencollectie die voldoet aan uw eisen voor comfort, flexibiliteit en functionaliteit.