Offshore en windindustrie

  Als u werkt in de offshore- of windindustrie is het belangrijk dat u veilig gekleed bent voor uw werkzaamheden. MASCOT heeft een grote selectie veiligheidskleding en -schoenen die speciaal voor uw branche zijn ontwikkeld. U vindt onder andere kleding met betrekking tot montage, onderhoud of productie van windmolens. Daarnaast vindt u wind- en waterdichte werkkleding voor de dagen waarop gewerkt moet worden bij wisselende weersomstandigheden.

  Maximale zichtbaarheid

  Binnen de offshore- en windindustrie zijn hoge zichtbaarheid en veiligheid met name belangrijk. U vindt daarom een grote selectie hi-vis kleding die goedgekeurd is conform 20471. Wanneer u veilig gekleed bent, kunt u zich op uw werk richten, of u nu op een boorplatform werkt of met de montage of het transport van windmolens.

  EN 61482-2

  Voor de offshore- en windindustrie vindt u ook werkkleding die gecertificeerd is in overeenstemming met IEC-61482-2. Werkkleding met deze certificering beschermt u tegen thermische gevaren van elektrische vlambogen. Wanneer u werkt met de montage of het onderhoud van windmolens is het erg belangrijk dat u zich kleedt in brandwerende werkkleding die goedgekeurd is voor vlambogen. Kleding in laagjes en extra beschermingsmiddelen (handschoenen, helm enz.) vergroten uw bescherming nog meer.

  Veiligheidsschoenen

  Bij MASCOT vindt u ook veiligheidsschoenen voor de offshore- en windindustrie. U vindt stevige, robuuste veiligheidsschoenen van leer die zeer geschikt zijn voor veeleisende omgevingen. Kies uit hoge of lage laarzen en veiligheidsschoenen, afhankelijk van uw behoeften.