MASCOT® ACCELERATE

  • Voor alle medewerkers
  • In alle branches en functies
  • Hoog comfort en ultieme bewegingsvrijheid met ULTIMATE STRETCH

  MASCOT® ACCELERATE is werkkleding in een groot aantal stofkwaliteiten met pasvormen voor zowel mannen als vrouwen. De collectie biedt de mogelijkheid een uniform corporate imago met talloze combinatiemogelijkheden te creëren voor alle functies. De collectie is gemaakt voor vakwerk, logistiek, industrie en productie, en voor wasserijcontracten.

  Mixen en matchen op alle niveaus

  De kracht van MASCOT® ACCELERATE is mixen en matchen op alle niveaus. Met de producten van MASCOT® ACCELERATE krijgt u talloze combinatiemogelijkheden binnen de hele collectie. Vind producten die passen bij functies, kleuren en uw behoeften.

  • Match het hele bedrijf – vrouwen én mannen
  • Mix kleuren – en behoud een gestroomlijnde look
  • Match alle beroepen – productfuncties voor alle beroepen
  • Mix producten die geschikt zijn voor industrieel wassen - een enorme selectie ProWash®-producten
  • Match de situatie met de broek – materiaal voor verschillende functies
  • Mix kleding voor het bovenlichaam – binnen-, tussen- en buitenlagen voor alle weertypen
  ULTIMATE STRETCH WORKWEAR

  Ruime keuze aan ULTIMATE STRETCH-producten, die industrieel gewassen kunnen worden

  Met MASCOT® ACCELERATE zet MASCOT stretchstof in de volgende versnelling. De stofkwaliteit 511 van MASCOT is een ultieme stretchstof die industrieel kan worden gewassen zonder in te boeten aan slijtvastheid of comfort. De stofkwaliteit is ontwikkeld met de meest geavanceerde elastische vezels die er zijn. Dat resulteert in broeken en bovenstukken die bestand zijn tegen industrieel wassen en tunneldrogen. Tegelijkertijd profiteert u de hele werkdag van een unieke bewegingsvrijheid.

  WintervestT-shirts voor vrouwen Winterjas

  Bovenstukken voor alle weersomstandigheden

  Of u nu een vochtafdrijvende onderste laag, een isolerende tussenlaag of een wind- en waterdichte bovenste laag zoekt: MASCOT® ACCELERATE heeft het. Gecombineerd in een laagjesmethode bereikt u optimale bescherming in alle weersomstandigheden.

  ACCELERATEWintervestT-shirts voor vrouwen Winterjas

  Een broek voor elke situatie

  Bij MASCOT® ACCELERATE vindt u broeken in verschillende stofcombinaties. Iedere stofcombinatie heeft eigen specifieke eigenschappen, zodat u en uw collega's de broek kunnen kiezen die past bij de eigen voorkeuren of werkomstandigheden, waarbij u toch blijft voldoen aan de gemeenschappelijke beeldvormende uitstraling op de werkplek.
  ShortsBroekRokACCELERATE

  Pasvormen voor vrouwen

  Met MASCOT® ACCELERATE bieden wij een complete collectie kleding voor vrouwen. Er zijn twee verschillende pasvormen voor broeken en rokken: DIAMOND en PEARL. Welke pasvorm het beste bij u past, hangt af van uw lichaamsvorm en het verschil tussen uw taille- en heupmaat.

  • Als vuistregel geldt dat u bij een klein verschil tussen uw taille en heupen kiest voor de PEARL-pasvorm.
  • Omgekeerd geldt dat bij een verschil van meer dan 20 cm tussen uw taille- en heupmaat de DIAMOND-pasvorm het beste voor u is.

  Bekijk hier alle MASCOT® ACCELERATE-producten