Corporate wear

  Stijlvolle producten die met hun representatieve uiterlijk gericht zijn op de servicebranche en andere beroepen met klantcontact. De MASCOT Corporate Wear producten van zitten comfortabel en zien er tegelijk goed en professioneel uit. U hoeft geen concessies te doen op het gebied van comfort, ook al moet u er representatief uitzien.

  De producten zijn licht, formeel en slijtvast. Ze zijn ontwikkeld om u er de hele dag representatief uit te laten zien zonder dat u er al na een paar uur verkreukeld bijloopt.

  Representatieve bedrijfsidentiteit via de kleding

  Brengt u uw werkdag door op kantoor, in een winkel of achter een balie? Dan is MASCOT Corporate Wear producten zeer geschikt. Wij hebben broeken en rokken van 100% stretchstof, overhemden in verschillende kleuren, kwaliteiten en pasvormen, en elegante gebreide artikelen met een hoog gehalte aan merinowol.

  Veel combinatiemogelijkheden

  De collectie biedt vele mogelijkheden om kleren te combineren tot verschillende sets. U kunt de producten combineren met het gehele assortiment van MASCOT, zoals de polo's of T-shirts uit MASCOT® CROSSOVER. Op die manier kunt u met de kleding uw bedrijf profileren, ongeacht welke functie. Bij MASCOT is het ook mogelijk om een logo op de kleding te laten drukken of borduren.