MASCOT® FOOTWEAR CLEAR

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR is een van de twee schoenencollecties van MASCOT die geschikt zijn voor de levensmiddelenindustrie en andere branches waar hygiëne en wasbaarheid belangrijk zijn. MASCOT® FOOTWEAR CLEAR heeft schoenen en sandalen met en zonder veiligheidsonderdelen.

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Certificeringen
Maten
Gebruiker
Collecties
Producten (4)
F0820-702
MASCOT® FOOTWEAR CLEAR
2 Kleuren
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
NIEUW
F0802-906
MASCOT® FOOTWEAR CLEAR
2 Kleuren
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
NIEUW
F0800-906
MASCOT® FOOTWEAR CLEAR
2 Kleuren
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
NIEUW
F0801-906
MASCOT® FOOTWEAR CLEAR
2 Kleuren
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
NIEUW

Comfort tijdens de werkdag

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR biedt de voeten ultieme steun en comfort. De schoenen hebben een ventilerende binnenvoering van microfiber. Microfiber is een zeer ademend materiaal dat de voeten gedurende de hele werkdag veel comfort biedt. Daarnaast hebben de schoenen ventilatieopeningen waardoor de voeten kunnen ademen.

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Veiligheidsschoenen laag Fijne was, max. 40° C, washing maschine

Hygiëne is belangrijk

Goede hygiëne is van doorslaggevend belang in de branches waar de schoenen uit de MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-collectie worden gebruikt. Daarom kunnen de schoenen en sandalen uit deze collectie op 40 °C worden gewassen. Op deze temperatuur wordt bij industrieel wasmiddel een bacterieremmend effect geactiveerd dat de verspreiding van bacteriën voorkomt en een goede hygiëne garandeert.

Schoenen en sandalen van MASCOT® FOOTWEAR CLEAR zijn ook zeer geschikt als er wordt gewerkt met een wasserij, omdat er een HF-chip in geplaatst kan worden. Op deze hogefrequentiechip kunnen gegevens over bijvoorbeeld het aantal wasbeurten en de eigenaar worden opgeslagen. De chip wordt in een verborgen vakje aan de binnenkant van de schoen/sandaal geplaatst, zodat de gebruiker er geen last van heeft.

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Ultra slip resistant zool (antislip)

Functies voor meer veiligheid

Het is belangrijk dat u stevig staat en niet uitglijdt op gladde, natte of ongelijkmatige oppervlakken. De schoenen en sandalen uit de collectie hebben antislipzolen die zijn getest en goedgekeurd volgens SRC. Het zoolpatroon is zo ontworpen dat de zool goed grip heeft op de ondergrond en vuil niet de neiging heeft om vast te blijven zitten.

De schoenen van MASCOT® FOOTWEAR CLEAR zijn naast antislip ook ESD-goedgekeurd. Dat betekent dat ze statische elektriciteit voorkomen. Gecontroleerde statische elektriciteit wordt via het lichaam weggeleid en daarmee wordt schade aan gevoelige elektrische apparaten voorkomen.

Keuze uit verschillende veiligheidsklassen

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR heeft non-safetyschoenen en schoenen en sandalen die zijn gecertificeerd conform ISO 20345, veiligheidsklasse S1 of veiligheidsklasse S2. Schoenen die zijn goedgekeurd volgens veiligheidsklasse S1 en S2 hebben een antislipzool, een versterkte neus en een olie- en benzineresistente loopzool, en ze zijn antistatisch. Het enige verschil tussen de twee veiligheidsklassen S1 en S2 is of de schoenen waterafstotend zijn. Schoenen die zijn goedgekeurd volgens EN ISO 20345, veiligheidsklasse S2 zijn waterafstotend en daarom geschikt voor langdurig werk buitenshuis of werk in een vochtige omgeving.