MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

  MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC zijn traditionele veiligheidsschoenen met een goede schokabsorptie. De schoenen in deze collectie zijn zeer geschikt voor uiteenlopende activiteiten en beroepen binnen de lichte bouw en ambachtsnijverheid, waarbij zowel buiten als binnen wordt gewerkt.

  Comfort en hoge bescherming van uw voeten

  De veiligheidsschoenen in MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC hebben een schokabsorberende tussenzool die de schoenen een aangenaam loopcomfort geeft en die voorkomt dat de rug tijdens het lopen telkens schokken moet opvangen. Tegelijkertijd zijn de voeten beschermd tegen scherpe en puntige voorwerpen dankzij onder andere de flexibele anti-perforatiezool van textiel. De voeten zijn door de stevige versterkte neus ook beschermd tegen vallende voorwerpen.

  Een goede, klassieke keuze

  Kies MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC als u een klassiek uitziende veiligheidsschoen wilt met een neutrale uitstraling en focus op de veiligheidsgerelateerde details. De schoenen in deze collectie zijn goedgekeurd in overeenstemming met EN ISO 20345.

  MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC is een veilige, klassieke keuze als u een goede lage of hoge veiligheidsschoen zoekt met veel details voor een optimale bescherming van uw voeten.