Werkkleding voor monteurs

  Het werk als monteur stelt hoge eisen aan de pasvorm en het comfort van werkkleding. Optimaal comfort en optimale bescherming zijn erg belangrijk. Bij MASCOT vindt u een groot assortiment van werkkleding voor monteurs speciaal voor de behoeften en wensen van het monteursvak.

  Maximaal comfort

  Als monteur verloopt uw werkdag in veel verschillende werkhoudingen. Daarom is het belangrijk dat uw werkkleding niet te strak zit of irriteert, of u nu staat, op uw hurken zit of onder de brug werkt. Bij MASCOT vindt u bij de werkkleding voor monteurs werkbroeken van ULTIMATE STRETCH – een elastisch materiaal dat gemakkelijk de bewegingen van het lichaam volgt en zo zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Bovendien is het een bijzonder slijtvast stoftype.

  Bescherming tegen tocht

  Als monteur kunt u worden blootgesteld aan tocht als de garagedeur het grootste deel van de dag openstaat. Een Amerikaanse overall kan een goede bescherming tegen tocht zijn, aangezien het extra rugstuk uw onderrug beschermt tegen kou. Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat uw rug niet bloot komt te liggen, zoals het geval kan zijn met een broek en een T-shirt.

  Bescherm uw knieën 

  Binnen het vak van monteur, zijn kniebeschermers ook een belangrijk deel van de werkkleding. Als monteur voert u een groot deel van uw werk ook op uw knieën uit en een paar kniebeschermers is noodzakelijk om uw knieën te beschermen. Naast kniebeschermers vindt u ook accessoires zoals riemen, petten en nekwarmers in de MASCOT-collectie werkkleding voor monteurs.