Scheepvaart

    Scheepvaart en werk in de havens is veeleisend werk dat hoge eisen stelt aan de werkkleding. Er is natuurlijk sprake van slijtage bij het laden en lossen van goederen op schepen. In het assortiment van MASCOT vindt u werkbroeken, werkjassen, thermokleding, regenkleding, rubberlaarzen en veiligheidsschoenen die perfect geschikt zijn voor het werk in de scheepvaart. U vindt ook veiligheidskleding voor als uw werk als matroos of havenwerker hoge zichtbaarheid vereist.

    Bescherm uzelf tegen kou, wind en regen

    Als containers en goederen moeten worden gelost, gebeurt dat bij alle soorten weer. Daarom is het essentieel dat u goed gekleed bent voor het werk. Kou en wind moeten buiten de deur worden gehouden, maar u mag het ook niet te warm krijgen. U kunt u daarom het beste in lagen kleden, zodat u afhankelijk van het weer en uw fysieke inspanning lagen aan of uit kunt trekken. Werkt u als matroos op een vissersboot of een vrachtschip waar u dagelijks regenkleding draagt? Bij de producten van MASCOT voor de scheepvaart vindt u een selectie regenkleding die u droog houdt. U vindt ook rubberlaarzen met of zonder veiligheid die geschikt zijn voor de scheepvaart.

    Slijtvaste kleding met weinig details

    Werkkleding voor matrozen en havenwerkers is in het algemeen voorzien van minder zakken en functies dan kleding voor andere sectoren. Dat beperkt het risico dat u achter een scherpe rand blijft hangen bij het laden of lossen van grote vrachtcontainers. Daarnaast wordt het gewicht op die manier laag gehouden, zodat u het gevoel van lichte werkkleding krijgt. Slijtvastheid is een prioriteit voor werkkleding voor matrozen en havenwerkers. Het is werkkleding die bestand is tegen het gebruik, of u nu als matroos luiken opent en losmiddelen en kranen voorbereidt, of als havenwerker los- en laadwerkzaamheden verricht.