Luchtvaart

Werkt u in de luchtvaart? Bij MASCOT vindt u een groot aantal producten die op deze branche zijn gericht. MASCOT heeft een grote selectie veiligheidskleding, waaronder producten in drie verschillende hi-vis kleuren: geel, oranje en rood. Het werk op een luchthaven stelt eisen aan optimale bewegingsvrijheid en maximale zichtbaarheid. Hier vindt u werkkleding die precies bij die eisen past.

Amerikaanse hi-vis overalls & Trui - Luchthavenmedewerker - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Maximale bewegingsvrijheid

Het MASCOT-assortiment werkkleding voor de luchtvaart omvat producten van ULTIMATE STRETCH. Daarmee hebt u maximale bewegingsvrijheid bij uw werk. Of u nu bagage vervoert, in de aankomsthal werkt of vliegtuigen over de landingsbaan loodst, het is belangrijk dat u zich vrij kunt bewegen. Dat kan met werkbroeken van ULTIMATE STRETCH. Die knellen niet en u heeft er geen last van als u zich bukt of knielend werk doet.

Producten (0)

Hoge zichtbaarheid

Zichtbaarheid is allesbepalend in de luchtvaartsector. Als u zich op de landingsbaan bevindt, is het zelfs een vereiste. Werkkleding van MASCOT is onderverdeeld in verschillende veiligheidsklassen waaruit u kunt kiezen afhankelijk van hoe zichtbaar u moet zijn.

Luchthavenmedewerker - MASCOT® ACCELERATE SAFE Werkkleding - Hi-vis rood

Werkkleding voor iedere functie

Als u in de taxfreeshop of in de aankomsthal werkt, zijn comfort en bewegingsvrijheid belangrijk voor u. MASCOT heeft een grote selectie werkkleding met een representatieve uitstraling, die een goede keuze is als u contact met klanten hebt. De producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder ook neutrale kleuren, waardoor het gemakkelijk is om voor alle functies binnen de luchtvaart een bedrijfsimago te profileren.

Man & Vrouw - Luchtvaart - MASCOT® ACCELERATE