Bosbouw

Het assortiment werkkleding van MASCOT heeft een ruime selectie producten die zeer geschikt zijn voor skovarbejde. Kleding voor bosbouw stelt zeer hoge eisen aan ultiem comfort en maximale bewegingsvrijheid. U vindt producten in verschillende groene kleuren en hi-vis producten voor als u behoefte hebt aan maximale zichtbaarheid.

Afhankelijk van uw functie in het bos gelden verschillende eisen voor uw werkkleding. Als u bij of met grote bosbouwmachines werkt, is hi-vis veiligheidskleding een noodzakelijke vereiste. Als u daarentegen werkt als boswachter die verantwoordelijk is voor aanplant en verzorging van het bos, hebt u allerlei mogelijkheden voor kleding, aangezien veiligheidskleding niet altijd vereist is.
Wat uw functie in het bos ook is, bewegingsvrijheid en hoog comfort zijn essentieel. MASCOT produceert veiligheidskleding, werkkleding en veiligheidsschoenen die geschikt zijn voor de bosbouw.

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Maten
Gebruiker
Collecties
Producten (1)
18001-249
MASCOT® ACCELERATE
6 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW

Volledige bewegingsvrijheid

Als bosbouwer is het belangrijk dat u zich vrij en veilig kunt bewegen. MASCOT heeft een grote selectie broeken en jassen van ULTIMATE STRETCH. Dankzij het elastisch materiaal heeft u optimaal comfort tijdens het werk. Het materiaal heeft bovendien een laag gewicht en is extreem slijtvast, en is daardoor ideaal voor werk in het bos. De stretchbroeken en -jassen van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals gras- en mosgroen, ideaal voor de bosbouw.

MASCOT® ACCELERATE - Werkkleding Grijs - Houthakker

Hoog ademend vermogen

Wat uw taak ook is, als bosbouwer is het belangrijk dat u uw warmte kwijt kunt. MASCOT heeft een groot aanbod functioneel ondergoed met vochtafdrijvende eigenschappen dat erg geschikt is voor werk in het bos – zowel bij koud als zachter weer. Als onderste laag zijn vochtafdrijvende onderbroeken en hemden effectief om het lichaam droog te houden. Als tussenlaag vindt u een groot aantal gebreide truien, fleecetruien en sweaters om u warm te houden. Als buitenste laag zorgen de shelljacks en winterjassen van MASCOT voor bescherming tegen weer en wind in het bos.

MASCOT® ACCELERATE SAFE Werkkleding - Hi-vis oranje - Houthakker

Zichtbaarheid

Als u in het bos in de buurt van verkeer of spoorlijnen werkt, is zichtbaarheid essentieel. MASCOT heeft een grote selectie hi-vis kleding die geschikt is voor de bosbouw. De kleding is voorzien van de juiste functies en details die u een goed comfort bieden. Zoek naar gecertificeerde veiligheidskleding als u bosbouwer bent in extra risicovolle omgevingen.