Werkkleding voor loodgieters en HVAC-installateurs

  Bij uw werk als loodgieter en HVAC-installateur moet u zich vrij kunnen bewegen zonder door uw werkkleding te worden beperkt in uw bewegingen. Slijtvastheid, comfort en functionaliteit zijn erg belangrijk. Bij MASCOT vindt u een ruime selectie werkkleding voor loodgieters en HVAC-installateurs.

  Installatiewerkzaamheden

  Als u vaak binnen werkt met verwarming, ventilatie en sanitair, zijn uw behoeften voor werkkleding anders. U wisselt vaak tussen zittend, knielend en staand werken, waarbij kniebeschermers belangrijk zijn om uw knieën te beschermen. Kies daarom voor werkbroeken met kniezakken in het MASCOT-assortiment met werkkleding voor loodgieters en HVAC-installateurs. Er zijn ook driekwartbroeken met kniezakken.

  Wanneer de werkdag zich voornamelijk buiten afspeelt

  Bij het werk aan gevels, installatie en constructie van dakgoten en regenpijpen speelt uw werkdag zich voornamelijk buiten af, onder allerlei weersomstandigheden. Het is daarom belangrijk dat u goed gekleed bent voor het werk. In het aanbod werkkleding voor loodgieters en HVAC-installateurs van MASCOT vindt u producten voor zowel warme als koude dagen. Op een warme zonnige dag kan dan een korte broek of driekwartbroek de logische keuze zijn. In tegenstelling tot de koude winterdagen, wanneer vaak kleding in laagjes noodzakelijk is om de warmte vast te houden.

  Zakken voor uw gereedschap

  In de loop van uw werkdag kan het als loodgieter en HVAC-installateur nodig zijn om regelmatig te wisselen van verschillende soorten gereedschap. In de selectie werkkleding voor loodgieters en verwarmingsmonteurs vindt u werkbroeken met veel praktische zakken, die ruimte bieden aan een duimstok, verschillende schroevendraaiers, potlood, handschoenen, breekijzer en mes. Er zijn werkbroeken met verstevigingen van CORDURA®, waarmee u een werkbroek hebt met een lange levensduur.

  Werkbroeken van ULTIMATE STRETCH

  In het assortiment van MASCOT met werkkleding voor loodgieters en HVAC-installateurs vindt u lange, korte en driekwartwerkbroeken van ULTIMATE STRETCH. De stretchstof is elastisch in alle richtingen. Dat zorgt voor een unieke bewegingsvrijheid, of zich nu uitstrekt naar dakgoten of knielend aan sanitaire installaties werkt.