Werkkleding voor timmerlieden

  Als timmerman of -vrouw sluit u nooit compromissen als het gaat om uw vakwerk, gereedschap of werkkleding. Werkkleding met hoge slijtvastheid, functionaliteit en grote bewegingsvrijheid draagt er namelijk aan bij dat u iedere dag maximaal kunt presteren.

  De grote selectie kleding voor timmerlieden van MASCOT heeft heel veel praktische details en doordachte oplossingen, speciaal voor uw behoeften en voorkeuren als timmerman of -vrouw. Bovendien zijn veel van onze producten uitgevoerd in 100% stretch, wat bijdraagt aan een extra hoog comfort en een unieke bewegingsvrijheid – of u nu op een dak, op een steiger of heel ergens anders werkt.

  Slijtvaste werkkleding voor alle soorten weer

  Bij ons vindt u slijtvaste werkkleding die speciaal is ontwikkeld voor timmerlieden. Uw werkdag kan binnen beginnen en buiten eindigen. Daarom is het belangrijk dat uw werkkleding meebeweegt met uw werkdag.

  Optimale bescherming bij alle soorten weer: Trek meerdere lagen aan

  Wanneer u meestal buiten werkt, is de buitenste kledinglaag heel erg belangrijk. Kies daarom een van de jassen die wind- en waterdicht zijn voor op natte en winderige werkdagen, en producten met UV-bescherming voor de dagen met felle zon.

  17031-311-33 Broek - Spijkerzakken

  Het verschil zit in de details

  In ons brede assortiment vindt u onder andere timmerbroeken, timmerjassen, vesten, sweaters en Amerikaanse overalls – voornamelijk van 100% stretch of met stretchzones. De werkkleding is voorzien van veel praktische en onmisbare zakken waardoor u gedurende uw werkdag altijd het meest noodzakelijke gereedschap bij u kunt hebben.

  Als u veel op uw knieën werkt, zijn kniebeschermers een must. Meerdere van onze timmerbroeken hebben daarom kniezakken, zodat u de broek kunt voorzien van kniebeschermers die bij uw behoeften passen.

  U kunt kiezen voor een werkbroek met spijkerzakken zodat u altijd een extra “gereedschapskist” binnen handbereik hebt. Als u kiest voor een broek met ons unieke Click Pocket System, kunt u uit verschillende spijkerzakken kiezen – we hebben zelfs speciale spijkerzakken voor elektriciens ontwikkeld. Als extra plus kunt u spijkerzakken met het Click Pocket System verplaatsen naar een andere broek, driekwartbroek of korte broek. Spijkerzakken met het Click Pocket System worden afzonderlijk verkocht.