Werkkleding voor schilders

  Op uw knieën langs de plinten of de ladder op en af. Als schilder hebt u slijtvaste werkkleding nodig die u tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid biedt. De werkkleding van MASCOT die geschikt is voor schilders, is grondig getest qua functionaliteit, bewegingsvrijheid en slijtvastheid. De kleding past dus altijd bij uw behoeften. Onze uitgebreide testprincipes – die wij Tested to Work noemen – zijn uw garantie voor producten met een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

  Lees meer over Tested to Work

  Als schilder is het belangrijk om werkkleding te kiezen met de juiste zakken en functies. Uw werkkleding moet comfortabel zijn, maar ook zijn gemaakt van een slijtvast materiaal dat ervoor zorgt dat spatten verf of plamuur niet door de kleding dringen.

  Ultiem comfort en veel bewegingsvrijheid

  Tijdens het schilderen neemt u vaak veel verschillende werkhoudingen aan, niet alleen staand, zittend en knielend, maar ook boven schouderhoogte. Daarom is het van wezenlijk belang om schildersbroeken, schildersjassen en truien te kiezen met een goede pasvorm – bijvoorbeeld van 100% stretch – zodat de kleding de beweging van het lichaam goed volgt en u veel bewegingsvrijheid biedt.

  Broeken die zijn aangepast aan uw werkdag

  Uw werkdag wordt gemakkelijker als uw kleding de juiste functies heeft. Daarom zijn alle praktische functies die u als schilder nodig hebt in de werkkleding verwerkt – zoals in onze collectie MASCOT® CUSTOMIZED. U kunt kiezen uit schildersbroeken met of zonder spijkerzakken. En als u kiest voor een broek met ons unieke Click Pocket System, kunt u zelfs spijkerzakken kiezen die specifiek bedoeld zijn voor schilders, met o.a. een lus voor uw schilderstape. Spijkerzakken met het Click Pocket System worden afzonderlijk verkocht.

  U vindt onder andere schildersbroeken met dijzakken en spijkerzakken om het belangrijkste gereedschap in op te bergen. In de zakken is onder andere plek voor een plamuurmes, duimstok en veger.

  Als schilder moet u uw knieën optimaal beschermen. Daarom raden wij aan om een schildersbroek met kniezakken te kiezen, zodat u gemakkelijk kniebeschermers kunt plaatsen wanneer u die nodig hebt. Wij hebben verschillende kniebeschermers afhankelijk van uw behoeften.