Werkkleding in grote maten

  Vindt u het moeilijk om werkkleding te vinden die u past? Bij MASCOT vindt u werkkleding in veel verschillende modellen en maten. Een groot aantal producten is verkrijgbaar in grote maten – zonder dat er concessies zijn gedaan aan comfort, pasvorm en kwaliteit. U vindt werkkleding in grote maten voor veel verschillende branches. En of u nu een werkbroek, een werkjas of een fleecetrui zoekt, u vindt ze in ons assortiment.
  ADVANCED Broek met kniezakken

  Kleding die goed past, zorgt voor maximaal comfort

  Als u werkkleding moet kiezen, is het belangrijk dat de kleding goed zit, zodat het comfort, de functies en de veiligheid uitstekend zijn. U vindt de juiste maat door zo dicht mogelijk op het lichaam te meten. Bij verschillende MASCOT-broeken kunt u kiezen uit drie beenlengtes.

  Voor grote maten is extra inzet nodig

  Bij MASCOT bepaalt de maat niet wat er mogelijk is. Uw werkkleding moet comfortabel zitten, welke maat u ook hebt. Er is extra inzet nodig om goed zittende werkkleding in grote maten te maken, want de certificering moet in stand blijven, het patroon moet worden aangepast aan het materiaal en er is meer materiaal nodig. En die inzet levert MASCOT graag, zodat u geen concessies hoeft te doen aan kwaliteit, comfort of uw veiligheid.

  ADVANCED Broek met kniezakken

  Veiligheidsschoenen met ruimte voor uw voeten

  Vindt u het moeilijk om werkschoenen in een grote maat te vinden? MASCOT heeft schoenen en sandalen tot en met maat 48. De schoenmaten zijn gemiddeld ten opzichte van andere schoenmaten. Veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen van MASCOT voldoen aan de certificering, welke maat u ook draagt. Als het om schoenen gaat, zijn comfort en veiligheid belangrijk. Daarom raden wij u aan de schoenen te passen voordat u uw keuze maakt.