MASCOT is trotse sponsor van High Class Racing

  MASCOT steunt al meerdere jaren overal in Europa de autosport, omdat dat waarde toevoegt voor zowel het MASCOT-merk als voor de klanten van MASCOT, die vaak zeer geïnteresseerd zijn in autosport. Autosport vereist geavanceerde techniek en professionele deelnemers die zijn gefocust op hun doel. Waarden die passen bij de waarden van MASCOT. Daarom is MASCOT er trots op ook dit jaar weer deel uit te maken van het High Class Racing-team.

  High Class Racing is een Deens raceteam dat in het begin van de jaren 90 werd opgezet. Dit jaar maakt onder andere de Deense autocoureur Anders Fjordbach deel uit van het team. MASCOT zet zijn sponsorschap in 2022 en twee jaar daarna voort. Het team komt uit in de IMSA (The International Motor Sports Association) LMP2-klasse.

  Slijtvaste werkkleding voor veeleisende situaties

  Als de ambities hoog zijn en het doel is om te winnen, is het belangrijk dat alle elementen bij elkaar komen. Het team van High Class Racing is daarom gekleed in duurzame werkkleding met ULTIMATE STRETCH die een hoog comfort en volledige bewegingsvrijheid biedt. De producten van MASCOT zijn ontwikkeld voor activiteit, effectiviteit en dynamiek. De werkkleding biedt het team de beste voorwaarden om optimaal te presteren - of dat nu in de werkplaats of op de baan is.

  Lees meer over High Class Racing

  MASCOT-producten bij High Class Racing: