ISO 9001:2015

  De ISO 9001 certificering is een unieke manier van werken die MASCOT geïmplementeerd heeft ter ondersteuning van de ontwikkeling van het bedrijf, de producten en diensten. Wij documenteren alle processen en afwijkingen. ISO 9001 wordt gebruikt als een tool dat de flow waarborgt en veranderingen in het bedrijf doorlopend documenteert.

  Eigen Fabrieken in Vietnam: - Kleding - ISO 9001

  Het doel van MASCOT’s kwaliteitsmissie is om de kwaliteit van de producten te verbeteren. Zodoende kunnen wij onze klanten constant nieuwe producten en services bieden. ISO 9001 helpt met het creëren van een overzicht van de bedrijfsprocessen. Activiteiten kunnen worden aangepast om zodoende de gestelde doelen te behalen. »Bij MASCOT werken wij al sinds lange tijd met ISO 9001. Er is geen twijfel over mogelijk dat ISO 9001 zich richt op alle belangrijke processen binnen het bedrijf. Deze zijn zeer grondig doorlopen en beschreven en wij documenteren afwijkingen en veranderingen. Het verhoogt dus zonder twijfel de kwaliteit van onze producten, services en de samenwerking met externe partners« aldus CEO Michael Grosbøl.

  Bedrijven die ISO 9001 gecertificeerd zijn ervaren minder fouten, betere rapportage en communicatie, verbeterde kwaliteit van de producten en services en hebben een betrouwbare productie en levering. ISO 9001 betekent voor MASCOT dat alle processen die voor onze klanten het belangrijkst zijn, gedocumenteerd zijn. Sommige markten en klanten vragen naar een ISO 9001 certificaat bij hun toeleveranciers, en in sommige gevallen wordt het zelfs verwacht.

  DS/EN ISO 9001:2015 - PDF

  Certificaat

  MASCOT is sinds 2006 ISO 9001 gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem ISO 9001 onderschrijft voor MASCOT 4 doelstellingen aangaande:

  • Leveringszekerheid
  • Introductie van nieuwe producten
  • Groei
  • Klanttevredenheid

  ISO 9001

  De medewerkers maken deel uit van de kwaliteitsborging

  Alle MASCOT medewerkers zijn op de hoogte van de doelen van het bedrijf en kennen hun rol bij het waarborgen van deze kwaliteit. De medewerkers hebben de mogelijkheid om opleidingen te volgen als dit noodzakelijk wordt geacht om taken in verband met de kwaliteitspolitiek van MASCOT uit te voeren, om zodoende de effectiviteit van het kwaliteitssysteem en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

  De medewerkers maken een belangrijk deel uit van het werk van het bedrijf. De verantwoordelijkheden zijn duidelijk afgebakend om zo de kwaliteit van de processen te verzekeren. Bij MASCOT is het waarborgen van kwaliteit een geïntegreerd onderdeel van de werkdag, en ligt vast in de bedrijfswaarden en in de bedrijfsstrategie. Tested To Work komt tot uiting in het dagelijkse werk, of het nu gaat om Denemarken, Duitsland, Vietnam of een van onze overige markten waar MASCOT medewerkers aan het werk zijn.

  Doorlopende controle om het hoge niveau te behouden

  Om de efficiëntie van het kwaliteitssysteem te garanderen, krijgt MASCOT elke drie jaar een externe audit en wordt er beoordeeld of er wordt voldaan aan de individuele elementen die deel uitmaken van de normering. Daarnaast worden er continu interne audits gedaan om de kwaliteit te verzekeren van alle processen binnen het bedrijf, inclusief alle werkprocedures.