MASCOT verlengt hoofdsponsorschap van GMB Motorsport

  GMB Motorsport 2023
  Wed, 16 Nov 2022

  MASCOT en GMB Motorsport hebben een overeenkomst gesloten over het hoofdsponsorschap voor seizoen 2023 en zetten hun samenwerking daarmee het komende jaar voort.

   

  Over de verlenging van het hoofdsponsorschap zegt algemeen directeur Michael Grosbøl van MASCOT:

   

  “Vanaf het begin zagen we de enorme wil en geestdrift achter het GMB Motorsport-project. Voor een startend team is het ambitieus om naar de top te durven streven. Dat vereist moed, toewijding en een inzet die wij bij MASCOT delen. Daarom was het voor ons vanzelfsprekend om de samenwerking met GMB Motorsport voort te zetten in 2023. We kijken ernaar uit om het komende jaar deel uit te maken van de ontwikkeling van GMB Motorsport, met als hoogtepunt de deelname aan een van de allergrootste podia van de autosport: de 24 uur van Le Mans.” 

   

  Als hoofdsponsor blijft het logo van MASCOT prominent aanwezig op alle wagens van GMB Motorsport en op de kleding van het team bij alle races waaraan GMB Motorsport deelneemt – zowel nationaal als internationaal. GMB Motorsport is uiteraard ook zeer tevreden een verlenging te kunnen aankondigen van de hoofdsponsorovereenkomst met MASCOT, dat het komende seizoen opnieuw het hele team zal kleden met producten uit de MASCOT® ACCELERATE-collectie. 

   

  Teammanager van GMB Motorsport Casper Elgaard zegt over de verlenging van het hoofdsponsorschap:

   

  “We zijn natuurlijk bijzonder blij dat we deze overeenkomst hebben gesloten. MASCOT was er altijd bij en was een belangrijke partner in onze inspanningen om onze doelen te bereiken, wat we in ons eerste jaar in de sport volop hebben gedaan. In veel opzichten kunnen we ons vergelijken met MASCOT, omdat wij, net als zij, er voortdurend naar streven de beste te zijn op ons gebied. We hopen deze samenwerking nog vele jaren te kunnen voortzetten.”

   

  Over GMB Motorsport

  GMB Motorsport is opgericht om een verschil te maken in de Deense autosport. De focus ligt hoofdzakelijk op talentontwikkeling waarbij ze jonge beloften helpen om zich te ontwikkelen van opkomende talenten bij het karten tot eersteklascoureurs in de standaardwagenklassen TCR en GT3 en op het grote internationale autosporttoneel in Le Mans. Talentontwikkeling speelt ook een grote rol binnen het team, waar ze bijvoorbeeld aandacht besteden aan het opleiden van getalenteerde monteurs. In het seizoen 2022 won GMB Motorsport de Le Mans Cup, waarmee het team zich kwalificeerde voor deelname aan de legendarische 24 uur van Le Mans in de zomer van 2023.

  GMB Motorsport 2023

  GMB Motorsport 2023