High Class Racing Raceauto MASCOT<span>® ACCELERATE T-shirt & Poloshirt</span>

WERKKLEDING VOOR VEELEISENDE SITUATIES

High Class Racing is een Deens raceteam dat in het begin van de jaren 90 is opgericht. Het komt momenteel uit in het FIA World Endurance Championship, waar de Europese 24 uur van Le Mans Series deel van uitmaakt.

In samenwerking met Jan Magnussen zijn voor de 89e editie van de 24 uur van Le Mans zowel de monteurs als de technici van het High Class Racing-team uitgerust met werkkleding en schoenen van MASCOT.

Dit is waarom dit prestigieuze team voor MASCOT heeft gekozen:

EEN UNIFORME UITSTRALING CREËREN

Nikolaj, teammanager van High Class Racing: „We moesten een uniform hebben met een professionele uitstraling en een eenduidig imago voor het team, dat gemakkelijk herkenbaar zou zijn en ons zou onderscheiden van de concurrentie.

We waren heel blij met de producten die we kregen. Het hele High Class Racing-team werd gekleed in een zwarte polo of zwart T-shirt van MASCOT, een opvallend rood jack en een lichtgewicht broek uit MASCOT® ACCELERATE. Doordat iedereen uniforme kleding droeg, werd de eenheid van het team gestimuleerd, werden we enthousiaster en werd ons streven naar succes versterkt.

We waren ook heel blij dat MASCOT de mogelijkheid bood om de kledingstukken aan te passen door de logo's van onze hoofdsponsors erop te drukken.”

„We maakten de outfit af met schoenen van MASCOT. Die zijn heel licht en flexibel, wat ons werk gemakkelijker maakt en ervoor zorgt dat we aan het eind van de dag geen vermoeide voeten hebben”, zegt Florent, een van de technici.

 
18279-511
MASCOT® ACCELERATE
4 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
18149-511
MASCOT® ACCELERATE
4 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
18003-316
MASCOT® ACCELERATE
5 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
18301-231
MASCOT® ACCELERATE
6 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
17283-945
MASCOT® ADVANCED
5 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht
17782-945
MASCOT® ADVANCED
5 Kleuren
NIEUW
 • Vergelijken
 • Voeg toe aan favorieten
 • Snel overzicht

COMFORT

Thomas, een van de monteurs van het team, voegt daaraan toe: „De kleding zorgt niet alleen voor een unieke, gestroomlijnde eenheid, maar is ook bestand tegen hard werk op het niveau dat wij iedere dag leveren. Het werk van monteurs stelt hoge eisen aan de pasvorm en het comfort van werkkleding. Goed comfort en goede bescherming zijn essentieel, en de MASCOT-producten die we kregen, voldeden aan onze verwachtingen.

Bij het werk aan de auto moeten we ons in allerlei verschillende houdingen manoeuvreren en het materiaal van de broeken en korte broeken heeft ongelooflijk veel stretch, zodat we uitstekende bewegingsvrijheid hebben. Ze zitten heel comfortabel. In de zomer kan de temperatuur tijdens races ongelooflijk hoog worden! Het lichtgewicht materiaal is perfect voor die warme dagen.”

“Ademend vermogen van de kleding is een belangrijk punt voor ons. Als je iedere dag 12-15 uur bij hoge temperaturen werkt, voel je je al snel ongemakkelijk als je kleding draagt die niet bestand is tegen zweten. Gelukkig waren deze MASCOT-tops zeer ademend en sneldrogend, waardoor ze comfortabel zitten. Zelfs onder warme omstandigheden en als je fysiek actief bent.”– Roger.

High Class Racing Raceauto MASCOT® ACCELERATE T-shirt & Broek

DUURZAAMHEID

Jordi, ook een monteur van het team, vertelt dat het ook erg waardevol is om kleding te hebben die gemakkelijk kan worden gewassen. „Vroeger hadden we kleding die je zo vaak als je wilde kon wassen, maar die toch vies bleef. Dat is niet alleen belangrijk voor de professionele uitstraling van het team, maar ook voor de sfeer onder de teamleden. Die moeten zich schoon voelen als ze 's morgens naar de werkplaats komen.”

„De duurzaamheid van de kleding na enkele maanden en na meerdere keren te zijn gewassen is ook essentieel. Krimpen de kledingstukken? Verliezen ze hun vorm en kleur? We moeten soms een industriële wasmachine gebruiken die heel ruw is voor de kleding, en niet alle merken kunnen daar tegen. MASCOT presteerde ook goed op dat gebied.” – Oliver.

PROFESSIONALITEIT

Gustavo, teamcoördinator van High Class Racing, vertelt dat goede klantenservice ook een belangrijke factor is bij het selecteren van kleding voor het team: „Niet alleen de kwaliteit van de kleding is belangrijk, maar ook het hele proces van het kiezen en bestellen van de kleding. De juiste logo's moeten op de juiste plek zitten, de producten moeten verkrijgbaar zijn in de goede maten enzovoort. Daarin blonken jullie uit.”

De producten van MASCOT zijn ontworpen voor activiteit, efficiëntie en motivatie. Dat is een van de redenen dat deze producten zijn gekozen voor het team achter Jan en Kevin Magnussen, High Class Racing.

Onze dank gaat uit naar High Class Racing voor hun geweldige feedback. We hebben hen met veel plezier geholpen.

High Class Racing

 

Hebt u ook een goed verhaal dat u wilt delen?

Neem contact op met marketing.support@mascot.dk en deel uw mening met ons. We horen graag van u!