MASCOT gaat samenwerking aan met Alfa Romeo F1 Team Stake

  Raceauto Alfa Romeo F1 Team Stake TESTED TO WORK Sponsorship
  Tue, 07 Feb 2023

  MASCOT maakt met trots bekend officieel partner te zijn van het Formule 1-team Alfa Romeo F1 Team Stake.

   

  Al meer dan een halve eeuw loopt de Formule 1 voorop als pionier binnen de ontwikkeling van de autosport. Het is de koningsklasse van de autosport waar enkele van de beste ingenieurs, monteurs en coureurs elke dag nauw samenwerken om alle kleine aanpassingen te vinden die voor de punten moeten zorgen in de race van het weekend.

   

  TESTED TO WORK

  MASCOT engageert zich al jarenlang in de autosport. Dat doen we onder andere omdat we veel dezelfde waarden delen en dingen vaak op dezelfde manier aangaan, zoals ons constante en natuurlijke streven naar verbeteringsmogelijkheden en de wens om de beste in onze klasse te zijn.

   

  Daarnaast identificeren wij ons met het feit dat alles grondig wordt getest – iets dat wij bij MASCOT Tested to Work noemen. Deels om het best mogelijke eindresultaat te bereiken, maar ook om te zorgen dat er zo min mogelijk hulpbronnen worden gebruikt. We zijn op jacht naar het uiterste zonder ergens compromissen te sluiten, iets wat doordringt in alles wat wij doen. Dat is hoe we werken bij MASCOT. En datzelfde geldt voor Alfa Romeo F1 Team Stake!

   

  Michael Grosbøl, algemeen directeur van MASCOT over de samenwerking met Alfa Romeo F1 Team Stake:

   

  "Met onze jarenlange betrokkenheid bij de autosport zijn we er natuurlijk trots op dat we nu een samenwerking kunnen presenteren met een Formule 1-team. De Formule 1 is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van niet alleen de autosport, maar van de hele auto-industrie, waarbij ervaringen met onder andere motoren, brandstofverbruik en aerodynamica uit de huidige Formule 1 onderdeel worden van de ontwikkeling van de auto's die straks op de weg rijden." 

   

  Bij Alfa Romeo F1 Team Stake kijken ze ook uit naar de aanstaande samenwerking. Alessandro Alunni Bravi, algemeen directeur van Sauber Group zegt:


  "Het doet ons veel plezier om MASCOT welkom te heten bij Alfa Romeo F1 Team Stake en we kijken ernaar uit om samen te werken met een bedrijf waar compromisloze kwaliteit en veiligheid centraal staan. Net als wij heeft MASCOT zich ertoe verplicht om hun ontwikkelings- en productieprocessen te optimaliseren en om te zorgen voor de hoogste duurzaamheidsnormen. Hun grote selectie producten en hun betrouwbaarheid zijn andere sterke punten in hun aanbod en zijn belangrijke bepalende factoren bij het opbouwen van een partnerschap met hen."

   

  De vergeten helden

  Naast de zichtbaarheid van MASCOT op auto's, racekleding en helmen houdt de overeenkomst met Alfa Romeo F1 Team Stake in dat ook de medewerkers in de fabriek van de Sauber Group in Zwitserland – waar de auto's voor Alfa Romeo F1 Team Stake worden ontworpen, ontwikkeld en gebouwd – maximaal zullen gaan presteren in werkkleding uit de nieuwe werkkledingcollectie van MASCOT: MASCOT® CUSTOMIZED.

   

  "Het zijn de coureurs die het werk in de loop van het weekend moeten afronden, maar zonder de vele ingenieurs en monteurs op de fabriek zou dat überhaupt niet mogelijk zijn. Hun inzet verdient uitsluitend de beste werkkleding om in te presteren – en dat krijgen ze met MASCOT® CUSTOMIZED, kleding die lichter en slijtvaster is en nog meer stretch heeft dan ooit eerder gezien", sluit Michael Grosbøl af.

  Raceauto TESTED TO WORK Alfa Romeo F1 Team Stake

  race car drivers Alfa Romeo F1 Team Stake