Nieuw allround functioneel ondergoed

    Functioneel hemd-model
    Mon, 17 Aug 2020

    Perfect om het hele jaar door in te werken

    Het nieuwe MASCOT-ondergoed kan worden gebruikt voor alle activiteiten in de buitenlucht, zowel bij warm als koud weer. Het ondergoed is gemaakt van een extra licht materiaaltype met een gewicht van slechts 130 g/m2. Dankzij de samenstelling van het materiaal voelt het temperatuurregulerend aan. Het is superademend en vocht wordt effectief van de huid afgevoerd, zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt. Tegelijkertijd werkt de buitenkant van het materiaal als een licht isolerende laag. Het ondergoed is elastisch en volgt de bewegingen van het lichaam als een extra beschermende laag.

    Vermijd luchtjes

    Het nieuwe ondergoed heeft vezels van polypropyleen die luchtjes aan het product minimaliseren. Tegelijkertijd kan het worden gewassen op 60 graden, zodat bacteriën uit de kleding worden verwijderd. Het droogt zeer snel en hoeft niet lang te drogen nadat het in de wasmachine gecentrifugeerd is. Zo krijgt u een zeer flexibel product dat overal en vrijwel altijd kan worden gebruikt.

    Gebruik dit type functioneel ondergoed als onderste laag en voeg meerdere isolerende laagjes toe als u werkt in een koude omgeving en/of als u dat voornamelijk stilstaand of zittend doet. Deze nieuwe collectie ondergoed heeft een neutrale kleurencombinatie van donker antraciet/zwart en vier productvarianten: lange onderbroeken, twee hemden met lange mouwen, waarvan één met col, en een hemd met korte mouwen.

    MASCOT heeft nu zeven lijnen functioneel ondergoed in drie categorieën:

    •   Vochtafdrijvend ondergoed - ideaal voor warme dagen (drie verschillende collecties)
    •   Allround ondergoed - zowel vochtafdrijvend als licht isolerend (twee verschillende collecties)
    •   Extra isolerend en vochtafdrijvend voor zeer koude dagen (twee verschillende collecties)

     

    Lees meer over wat het ondergoed van MASCOT uniek maakt en bekijk de producten hier:

    Functioneel ondergoed