MASCOT wordt hoofdsponsor bij het Deense GMB Motorsport

  GMB Motorsport sponsorat
  Mon, 25 Apr 2022

  Met trots kondigen wij aan dat we hoofdsponsor worden bij het nieuwe Deense motorsportteam GMB Motorsport, dat het komende seizoen gekleed zal gaan in kleding uit de MASCOT® ACCELERATE-collectie.

   

  GMB Motorsport heeft een duidelijk doel: de beste zijn. Dat streven om de beste te zijn is iets wat wij bij MASCOT delen. We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te ontwikkelen en te verbeteren, en ook wij willen de beste zijn in onze branche. Daarom beschouwen we de samenwerking met GMB Motorsport, dat overigens net als MASCOT een band heeft met Silkeborg, als een nagenoeg perfecte match.

   

  ”Door ons meerjarige engagement in de motorsportwereld weten we dat er passie en toewijding nodig is om als eerste over de finishlijn te komen. Op jacht naar de snelste rondetijd gaat GMB Motorsport zowel professioneel als perfectionistisch te werk, wat past bij onze Tested to Work-aanpak. Bovendien ben ik blij dat we met onze sponsoring kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van enkele Deense – en hopelijk ook internationale – motorsportsterren in spe”, aldus Michael Grosbøl, algemeen directeur van MASCOT.

   

  Werkkleding zonder limieten

  Naast MASCOT-logo's op de wagens en racepakken van GMB Motorsport zullen medewerkers in het team het komende seizoen MASCOT-werkkleding van ULTIMATE STRETCH dragen, zodat ze allemaal kunnen profiteren van volledige bewegingsvrijheid en optimaal comfort. Door de grote slijtvastheid van de kleding is het team bovendien verzekerd van optimale werkomstandigheden wanneer ze moeten presteren.

   

  Casper Elgaard, teambaas bij GMB Motorsport, vertelt over de komende samenwerking: ”In motorsport kan zelfs het kleinste detail bepalend zijn voor succes en wij gaan geen enkel compromis aan wat onze uitrusting betreft – zowel bij de wagens als bij de medewerkers. Daarom zijn we uiteraard tevreden dat we kunnen samenwerken met MASCOT, waarvan we weten dat hun producten voldoen aan onze eisen en verwachtingen en ze zelfs ruim overtreffen.”

   

  Over GMB Motorsport

  Het nieuwe Deense motorsportteam GMB Motorsport is opgericht om een verschil te maken in de Deense motorsport. De focus ligt hoofdzakelijk op talentontwikkeling waarbij ze jonge beloften helpen om zich te ontwikkelen van opkomende talenten bij het karten tot eersteklascoureurs in de standaardwagenklassen TCR en GT3 en op het grote internationale motorsporttoneel in Le Mans. Talentontwikkeling speelt ook een grote rol binnen het team, waar ze bijvoorbeeld aandacht besteden aan het opleiden van getalenteerde monteurs.

  GMB Motorsport 2022 sponsorat