Nieuwe generatie fleecetruien voor vrouwen en mannen

2019-Modellen
Dinsdag 18 Juni 2019

MASCOT presenteert een nieuwe collectie fleecetruien van een elastische stof met een stijlvol, glad oppervlak. Zowel uiterlijk, pasvorm als comfort onderscheidt zich van de klassieke fleece. De fleecetruien hebben een pasvorm die aansluit op het lichaam en die zorgt voor een zeer goede bewegingsvrijheid.

Het gladde oppervlak met een licht glanzende look ziet er niet alleen representatief en trendy uit, het zorgt er ook voor dat vuil en stof zich niet hechten. Dat is een groot voordeel wanneer u werkt in een omgeving met stof, zaagsel of vuil.

Hoog comfort

De fleece heeft een ritssluiting met inwendige stormflap zodat er geen kou binnenkomt via de rits. De truien bieden hoog comfort met een zachte binnenkant en een kraag die de nek goed warm houdt doordat hij hoog kan worden dichtgeritst. Bovendien hebben de fleecetruien voorzakken met rits en reflecterende details. Dankzij de aansluitende pasvorm en de elastische boorden volgt de trui alle bewegingen van het lichaam zonder te fladderen of te blijven haken. De fleecetruien zijn ideaal om te dragen als een licht jack, maar zijn in de winter ook zeer geschikt als isolerende, ademende laag onder een jas.

Speciaal ontworpen voor vrouwen en mannen

De nieuwe fleecetruien met speciaal ontworpen uitvoeringen voor vrouwen en mannen, maken deel uit van de nieuwe collectie van MASCOT: MASCOT® ACCELERATE. De collectie bestaat uit meer dan 70 nieuwe producten in zes verschillende kleuren. MASCOT® ACCELERATE kan worden aangevuld met andere bovenstukken: alles van T-shirts, sweaters en thermojassen tot shelljacks en winterjassen. Alle producten uit de collectie hebben een consequent doorgevoerde designlijn die dynamiek en beweging uitstraalt.

Werkbroeken voor vrouwen Truien voor vrouwen2019-Model Fleecetrui met rits

 

De fleecetruien zijn verkrijgbaar in de klassieke kleuren marineblauw en donkergrijs/zwart, maar de truien zijn ook verkrijgbaar in drie gloednieuwe kleuren: signaalrood, azuurblauw en grasgroen. Er zijn speciaal voor vrouwen en mannen ontworpen uitvoeringen van de fleece met volledige rits, en een uitvoering met korte rits om over het hoofd aan te trekken.

 

18103-316 MASCOT® ACCELERATE-fleecetrui met rits, moderne pasvorm
18153-316 MASCOT® ACCELERATE-fleecetrui met rits, damespasvorm

 

2019-5CEE9ECA-358A-43FC-81DA-0471F5CEA80DMASCOT® ACCELERATE 18103-316 | Fleecetrui met rits

2019-Truien voor vrouwenMASCOT® ACCELERATE 18153-316 | Fleecetrui met rits, Vrouwelijke pasvorm