MASCOT verlengt sponsoring met Team Rosberg

  Team Rosberg 2022 sponsorship
  Thu, 31 Mar 2022

  Met trots kondigen we aan dat we de sponsoring met Team Rosberg verlengen voor het DTM-seizoen van 2022. Comfort en veiligheid staan centraal wanneer we Team Rosberg klaarmaken voor de beste prestaties op het circuit en in de werkplaats. De producten uit de MASCOT® ACCELERATE-collectie maken het team klaar om topresultaten te leveren in een uiterst competitieve raceomgeving.

   

  Team Rosberg heeft zo veel ervaring dat de focus al enkele jaren ligt op het ontwikkelen van toekomstig talent. Met passie en professionalisme als kernwaarden heeft het team coureurs opgeleid en ontwikkeld voor races zoals Formule 1, Formule 3 en uiteraard DTM.

   

  Werkkleding voor optimale resultaten

  Team Rosberg gebruikt MASCOT-werkkleding in ULTIMATE STRETCH vanwege de volledige bewegingsvrijheid en het optimale comfort. En dankzij de grote slijtvastheid van de producten beschikken de teamleden gegarandeerd over optimale omstandigheden wanneer ze het beste van zichzelf moeten geven.

   

  Team Rosberg

  Team Rosberg werd in 1995 opgericht door wereldkampioen Formule 1 Keke Rosberg en vormt sinds 1995 een integraal onderdeel van de DTM. Het team heeft met meer dan 500 races en in totaal 5 titels bijgedragen aan de geschiedenis van deze raceklasse. Het winnen van titels in de Formule BMW en de Formule 3 onderstreept ook het feit dat het ondersteunen van jonge talenten in de autosport altijd een belangrijke rol speelt. Ook voor het DTM-seizoen van 2022 rekent Team Rosberg op de twee coureurs Nico Müller (ZWI) en Dev Gore (VS) om weer overwinningen en titels te behalen.

  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo