MASCOT wint 'PBM-innovatie van het jaar 2018'

met MASCOT® ADVANCED
17031-311 - Broek met spijkerzakken - MASCOT® ADVANCED - Pers 2018
Donderdag 21 Juni 2018
MASCOT wint zijn tweede prijs voor de werkkledinglijn MASCOT® ADVANCED. Bij de Professional Clothing Awards neemt MASCOT de prijs voor 'PBM-innovatie van het jaar 2018' in ontvangst. Dit is een prestigieuze prijs waarmee de uitstekende kwaliteiten van deze werkkledinglijn worden erkend.
Gisteravond won MASCOT op een feestelijke bijeenkomst op het Park Plaza in Londen opnieuw een prijs voor de innovatieve werkkledinglijn voor professionals en bouw, MASCOT® ADVANCED. De Professional Clothing Awards is een evenement waarbij de nieuwste innovaties en prestaties in de kledingbranche worden erkend en bekroond. Het is voor MASCOT een grote eer deze prijs te mogen ontvangen, omdat hij een erkenning vormt van het harde werk dat is gestoken in het ontwikkelen van nieuwe producten die tegemoet komen aan de behoeften van gebruikers van werkkleding.

Werkkleding voor professionals

MASCOT® ADVANCED is een werkkledinglijn voor gebruikers die geen genoegen nemen met doorsnee werkkleding. Met stretch, sterkte en comfort van een klasse apart kunt u hier producten voor elke werksituatie en elk seizoen vinden. De volledige lijn bevat 33 producten, waaronder broeken met stretch in vier richtingen, wind- en waterdichte stretchjacks, isolerende fleecetruien en vochtafdrijvende T-shirts. Producten waarbij functionaliteit, comfort en slijtvastheid zijn gecombineerd om gebruikers de beste producten te geven voor de uitdagingen van hun dagelijks werk.

PPE Award - Award - A89C12FA-F396-4FE6-8E66-909BB268B1F6{name - 17115-318 - MASCOT® ADVANCED - 2018

Kwaliteit is een bewuste strategie

Werkkleding van MASCOT kenmerkt zich onder andere door hoge kwaliteit, functionaliteit en stijl. MASCOT® ADVANCED vormt daar geen uitzondering op. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door het uitgebreide testprogramma van MASCOT. Voordat de producten op de markt worden gebracht, ondergaan ze grondige kwaliteitscontroles met inbegrip van gebruikerstests, waarbij eindgebruikers onder andere pasvorm, duurzaamheid en functionaliteit testen.

De compromisloze opvatting van MASCOT ten aanzien van kwaliteit hangt ook samen met de strategische beslissing van het bedrijf om niet alleen de beste werkkleding te produceren en te leveren, maar ook de beste oplossingen voor werkkleding. Met oplossingen als de MASCOT® SmartStore en E-partner wil MASCOT het verkooppunten en eindgebruikers gemakkelijker maken het juiste product te vinden en te kopen.

Tweede keer prijs voor MASCOT® ADVANCED

De PBM-innovatie van het jaar 2018 is niet de eerste prijs die de MASCOT® ADVANCED-collectie heeft gewonnen sinds de introductie vorig jaar. Eerder dit jaar won de collectie een prijs op de Nederlandse vakbeurs VSK in de categorie 'Installateurszaken'. De prijs illustreert dat de kledinglijn iets nieuws brengt op de markt voor werkkleding, wat met deze recente prijs wordt onderstreept.