Nieuwe werkkleding ontworpen

voor de industrie
MASCOT logo
Maandag 10 Augustus 2015

De nieuwe collectie van MASCOT heet MASCOT® LIGHT. Een collectie met lichte kleding voor een aantrekkelijke prijs. De collectie is speciaal ontwikkeld voor grote industriële bedrijven in Europa.

Deze collectie omvat 9 tweekleurige producten waaronder werkbroeken, werkjacks en een shoftshell jack, in 2 verschillende kleurencombinaties, korenblauw/marineblauw en donker antraciet/zwart. Deze collectie biedt een brede maatrange, met werkbroeken in 3 verschillende beenlengtes.

Lichte werkkleding

MASCOT® LIGHT doet zijn naam eer aan en is de lichtste collectie van MASCOT met slechts 245 g/m2. Lichte werkkleding is noodzakelijk bij werkzaamheden in een warme omgeving, bijvoorbeeld met machines die veel warmte afgeven. Te warme werkkleding veroorzaakt irritatie en is onbehaaglijk. Voorheen was werkkleding voor de industrie eenvoudig, zowel de details als de pasvorm. MASCOT® LIGHT legt focus op comfort en functionaliteit. Belangrijke details, zoals bijvoorbeeld zakken, zijn uitvoerig getest op zowel de plaats en de grootte. Knopen en ritsen zijn verborgen, zodat deze geen schade kunnen aanbrengen. Daarnaast biedt deze collectie veel comfort door een uitstekende pasvorm met veel bewegingsvrijheid.

Werkkleding - Grijs & Zwart - MASCOT® LIGHT

Waar voor uw geld

De kwaliteit gaat niet ten koste van de lage prijs. MASCOT® LIGHT biedt professionals dezelfde kwaliteit als de rest van MASCOTs assortiment. Alle producten in deze collectie zijn gemaakt van duurzaam twill. Op kwetsbare plaatsen is de kleding voorzien van drievoudig gestikte naden en van extra versteviging, bij de zakken is de kleding voorzien van extra versteviging. Hierdoor heeft de kleding een langere levensduur, ondanks de lichte kwaliteit.

Tested to work

MASCOT® LIGHT is getest door medewerkers van grote bedrijven in de industrie, waar dagelijks wordt gewerkt bij een temperatuur van 40℃. Alle werkkleding in de MASCOT® LIGHT collectie is TESTED TO WORK. Dat is MASCOTs slogan en kwaliteitsverzekering, wat inhoudt dat alle producten zijn getest door potentiële dragers voor de productie van start gaat. Alle grondstoffen zijn uitvoering getest in MASCOTs eigen laboratoria. Hierdoor voldoet alle kleding aan de hoge eisen van bijvoorbeeld de industriële wasserijen, m.b.t. verkleuring en slijtage. De eindgebruiker profiteert van de lange levensduur van onze producten. Doordat deze minder vaak vervangen hoeven te worden, wordt er tijd en geld bespaard. TESTED TO WORK is uw garantie voor kwaliteit, wanneer u werkkleding van MASCOT koopt.

Modellen - MASCOT® LIGHT - 2015

MVO gecertificeerde werkkleding

MASCOT® LIGHT is werkkleding met een goed geweten. De producten worden geproduceerd in onze eigen fabrieken in Vietnam, die alle SA 8000 gecertificeerd zijn. SA 8000 is de meest erkende internationale norm voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wanneer een leverancier deze certificering heeft, kan de drager er zeker van zijn dat de producten zijn geproduceerd onder goede, veilige werkomstandigheden.

Makkelijk, snel en foutloos bestellen

MASCOT produceert niet alleen werkkleding. MASCOT draagt ook zorg voor een efficiënt en makkelijk bestelsysteem. MASCOT® SmartStore is een gratis online bestelsysteem, perfect voor grote en middelgrote bedrijven. Met MASCOT® SmartStore kunt u makkelijk, snel en foutloos MASCOT® LIGHT en andere MASCOT producten bestellen. Bedrijven besparen zodoende tijd en geld. Het systeem wordt aangepast aan de PBM-behoefte van uw bedrijf en medewerkers, door middel van een vooraf vastgesteld assortiment per werknemer. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en door iedereen te gebruiken.

Grijs Werkkleding - MASCOT® LIGHT - 2015