Sky-Work

  Abseilend met werkkleding van MASCOT repareert, onderhoudt en reinigt Sky-Work hoge gebouwen. Met werkkleding van MASCOT krijgen de Sky-Work-teamleden unieke bewegingsvrijheid, goed comfort en zakken voor gereedschap als ze hoog in de lucht aan het werk zijn.
  Sky-Work Man

  Werkkleding bereikt nieuwe hoogten

  De mensen van Sky-Work voeren taken uit op hoge en moeilijk bereikbare plaatsen. Het is daarom belangrijk dat hun werkkleding met ze meewerkt en hun niet tegenwerkt. Met werkkleding van ULTIMATE STRETCH hebben ze volledige bewegingsvrijheid en hoog comfort tijdens het klimmen met touwen. En dankzij de goede pasvorm en de in het design geïntegreerde zakken is het team verzekerd van volledig comfort op grote hoogte.

  Veiligheid en functionaliteit zijn een noodzaak

  Als de werkplek zich op 85 meter hoogte bevindt, moet de veiligheid top zijn. Tegelijkertijd moet de werkkleding zijn voorzien van meer dan voldoende zakken en functies, zodat het team al het gereedschap mee kan nemen. Team Sky-Work is uitgerust met veiligheidskleding en -schoenen van MASCOT, die voldoen aan alle kledingbehoeften.

  Sky-Work Man

  Sky-Work

  Sky-Work is gespecialiseerd in rope access, dat ook bekend staat als commercieel klimmen en abseilen. Het team bestaat uit professionals die klimmen met touwen. Op flatgebouwen, torens en andere hoge gebouwen leveren ze hun diensten onder extreme omstandigheden, die heel bijzondere eisen stellen aan hun werkkleding.