Getest onder extreme omstandigheden

  Kleding van MASCOT wordt iedere dag overal ter wereld gebruikt. Dat is een test op zich. Soms zoekt MASCOT echter situaties op waarbij door extreme omgevingen of werkomstandigheden het uiterste van werkkleding wordt gevraagd.

  Sfeerfoto - Patagonia

  MASCOT zet zijn werkkleding al jaren overal ter wereld aan het werk onder extreme omstandigheden om de kleding volledig te kunnen testen, ook in extreme situaties.

  Patagonia

  Raceauto Dakar 2022

  De werkkleding en werkschoenen van MASCOT worden onder extreme omstandigheden getest door onze samenwerkingspartners. Al meer dan 10 jaar is MASCOT de sponsor van het Nederlandse Team Coronel dat de Dakar-rally rijdt. Deze woestijnrally wordt verreden op zwaar terrein, waarbij een vechtersmentaliteit en uithoudingsvermogen een vereiste zijn.

  Dakar Rally

  Zo wordt de werkkleding van MASCOT al jaren getest door de monteurs van Team Coronel in de Dakar Rally en door het team van onderzoekers tijdens de Ultima Patagonia-expedities van Centre Terre. Maak kennis met onze werkwijze TESTED TO WORK, waarmee we onze werkkleding op de proef stellen onder zeer unieke omstandigheden.