Slijtvaste kinderkleding van werkkledingfabrikant

2019-Modellen T-shirts voor kinderen Fleecetrui voor kinderen
Dinsdag 18 Juni 2019

MASCOT lanceert een compleet assortiment kinderkleding met veel bewegingsvrijheid. De nieuwe kleding is gemaakt voor kinderen die elke dag veel spelen en bewegen. De kleding is gemaakt van dezelfde slijtvaste materialen als de werkkleding voor volwassenen en kan tegen een stootje. Spelen op de knieën is dus geen probleem en de broeken zijn bestand tegen vele keren van de glijbaan. De kinderkledingcollectie is een deel van de nieuwe MASCOT® ACCELERATE-serie, die bestaat uit kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

MASCOT, dat werkkleding maakt voor een groot aantal branches en beroepen, lanceert nu voor het eerst producten voor kinderen: met veel aandacht voor hoge slijtvastheid en volledige bewegingsvrijheid voor alle soorten activiteiten.

Een sterke traditie vanuit de werkkleding

De kinderkleding is gemaakt om kinderen zo goed mogelijk in staat te stellen om te spelen en vrij te bewegen. Het is een compleet assortiment in maten voor kinderen van 3-14 jaar. Met alles van T-shirts en truien tot overalls en skipakken, van onder- tot bovenkleding. Dankzij de elastische eigenschappen is de kinderkleding perfect om in te spelen en te bewegen, en gemakkelijk aan en uit te trekken. Bovendien kunnen kinderen er net zo uitzien als hun moeder of vader in werkkleding – waarvan de kleuren en het ontwerp precies hetzelfde zijn. En dat vinden kinderen te gek.

Stretchstof met rek in vier richtingen garandeert bewegingsvrijheid en slijtvastheid

Een groot deel van de kinderkleding van MASCOT is gemaakt van de unieke, lichtgewicht stretchstof met rek in vier richtingen die alle kanten op meegeeft. Dankzij deze rek volgt de kleding alle bewegingen van het kind om het spel niet in de weg te zitten. De stretchstof is bovendien bijzonder slijtvast. Als ouder hoeft u zich daarom geen zorgen te maken over gaten in de kleding wanneer u uw kind voor het eerst naar de speeltuin laat gaan. De kinderbroeken van MASCOT zijn op de knieën bovendien verstevigd met CORDURA®.
2019-Modellen

  

Oeko-Tex®-markering

Alle materialen in het kinderassortiment van MASCOT zijn zorgvuldig geselecteerd om rekening te houden met het feit dat de kleding veelvuldig gebruikt en gewassen moet kunnen worden zonder dat deze zijn vorm en kleur verliest. Bovendien zijn alle producten van MASCOT voor kinderen voorzien van de Oeko-Tex®-markering, wat garandeert dat de kleding geen stoffen bevat die schadelijk voor de gezondheid zijn.

Goede pasvorm

Een goede pasvorm is een voorwaarde voor lekker zittende kleding. De kinderkleding van MASCOT is ontwikkeld met een ergonomische pasvorm, zodat de kleding steun biedt en goed zit, ongeacht lichaamshouding en bewegingen. Bovendien hebben sommige producten elastiek en koorden in de taille zodat de kleding waar nodig strakker kan worden gemaakt.

 

Het assortiment kinderkleding van MASCOT is verkrijgbaar in de maten 104-164. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

 

2019-Modellen Fleecetrui voor kinderen