Slijtvaste driekwartbroeken en korte broeken

van stretchmateriaal
Lichte vest & Timmermanshorts - MASCOT® ADVANCED - 2018 Pers
Dinsdag 8 Mei 2018
Op zomerse werkdagen wanneer men actief bezig is , is lichte werkkleding met onbeperkte bewegingsvrijheid een must. MASCOT adviseert vakmensen die die hun zakken altijd vol gereedschap hebben, voor de zomer de driekwartbroek 17049 en de korte broek 17149 uit de collectie MASCOT® ADVANCED.
Door de de zeer lichte 100% stretchstof combineren we optimale bewegingsvrijheid met een zeer zachte binnenkant die buitengewoon comfortabel aanvoelt op de huid. Bovendien kan de gebruiker de broeken dankzij de afneembare spijkerzakken persoonlijk aanpassen. Op de driekwartbroek 17049 kan het kniegedeelte in hoogte worden versteld, zodat de kniezak en de kniebeschermer altijd perfect zitten.

Zelfs als het korte-broeken-weer is, kunt u al uw gereedschap meenemen. De slijtvaste korte broek 17149 en driekwartbroek 17049 hebben dezelfde functionele spijkerzakken, geïntegreerde dijbeenzak en duimstokzak van CORDURA® als uw lange broek. Maar als u een klus hebt waarbij u op uw knieën moet werken, is het dragen van een broek zonder kniebeschermers geen ideale oplossing. Daarom valt de driekwartbroek 17049 over de knie en is er ruimte voor een grote kniebeschermer aan de voorkant. Van achteren is hij korter, zodat er zo min mogelijk stof in de knieholte zit. De kniebeschermers kunnen overigens in de loop van de werkdag gemakkelijk in de kniezak worden geschoven of worden verwijderd zodat het niet te warm wordt.

U kunt haast niet zonder spijkerzakken als u tijdens het werk gereedschap, schroeven en bitjes bij de hand moet hebben. Maar het is soms lastig om de zakken leeg te maken als de broek in de was moet of als u in de auto gaat zitten en u niet wilt dat de inhoud eruit valt. Daarom zijn de spijkerzakken van de driekwartbroek 17049 en korte broek 17149 van MASCOT® ADVANCED met de rits binnen een paar seconden te verwijderen.

Pers - 17049-311 Driekwart broek met spijkerzakken - MASCOT® ADVANCED - 201817049-311 - 3/4 Timmermanbroeken - MASCOT® ADVANCED - 2018 Pers

Zowel de korte broek 17149 als de driekwartbroek 17049 van MASCOT® ADVANCED is leverbaar in een groot aantal maten en kleuren, waaronder donkermarine, zwart, donkerantraciet, mosgroen en lichtkaki.

17149-311
MASCOT® ADVANCED
6 Kleuren
NIEUW
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
17049-311
MASCOT® ADVANCED
7 Kleuren
NIEUW
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht