Lichtgewicht winterjas en shelljack

met stretch van MASCOT
17001-411 - Shell jassen - MASCOT® ADVANCED
Donderdag 18 Januari 2018
MASCOT lanceert een winterjas en een shelljack van een licht materiaal met stretch in vier richtingen. Hiermee komt een einde aan het idee dat alleen dikke en zware winterjassen warm zijn. De jassen zijn tevens zeer duurzaam, ademend en wind- en waterdicht.

Als u het hele jaar door buiten werkt, is het belangrijk om jassen te hebben die bescherming bieden tegen weer en wind. Voor veel mensen betekent het dat ze moeten inleveren op comfort bij het kopen van een nieuwe werkjas, maar dankzij MASCOT is dat nu verleden tijd! MASCOT introduceert de winterjas MASCOT® ADVANCED 17035 en het shelljack MASCOT® ADVANCED 17001: lichte jassen met volledige bewegingsvrijheid en bescherming tegen de elementen in één en dezelfde jas.

Onovertroffen comfort

De twee nieuwe jassen zijn gemaakt van een speciaal lichtgewicht stretchmateriaal. Dankzij het lage gewicht zijn de jassen zeer comfortabel, ook als ze de hele dag door worden gedragen. Het stretchmateriaal geeft u volledige bewegingsvrijheid doordat het materiaal de bewegingen van het lichaam volgt. De jassen hebben bovendien een ergonomische pasvorm en voorgevormde mouwen die de ergonomie van het lichaam volgen.

Veelzijdige bescherming tegen het weer

De winterjas en het shelljack zijn gecertificeerd ademend en wind- en waterdicht (EN 343), wat betekent dat u maximaal beschermd bent tegen regen, terwijl overtollige warmte kan worden afgevoerd. Zonder ademend vermogen wordt u misschien nat aan de binnenkant van de jas, waardoor u het vervolgens koud kunt krijgen. De winterjas biedt tevens bescherming tegen de kou (EN 342) dankzij de uitzonderlijk isolerende voering van CLIMASCOT®.

Functionele werkjassen

Als een jas niet functioneel is, is het geen werkjas! Deze jassen zijn extreem duurzaam. Alle zakken, aan zowel de buiten- als de binnenkant, hebben een rits zodat u er veilig spullen in kunt bewaren. Dankzij de geribbelde manchetten met duimgaten blijven uw handen warm terwijl u gewoon met uw vingers kunt werken. Voor zichtbaarheid op de werkplaats zijn reflectoren in het ontwerp geïntegreerd. De winterjas heeft bovendien een D-ring op de borst voor een identiteitskaart.