1 2 3

Gekleed in lagen
1 2 3 - Gekleed in lagen - 2017
Zaterdag 10 Juni 2017
Tel tot 3 bij het aankleden en u bent voorbereid op alle weersomstandigheden.
1 Blijf droog 2 Blijf warm 3 Bescherm u tegen het weer

Combineer lagen afhankelijk van de omgevingstemperatuur en uw fysieke activiteitsniveau.
Om goed warm te blijven is het niet altijd nodig om dikke kleding aan te trekken. Het is belangrijk dat zich in lagen kleedt.

1 - Blijf droog

Comfortabel bij hoge temperaturen

Deze producten zorgen voor een goede en aangename regulering van de lichaamstemperatuur, zelfs in warme werkomgevingen en wanneer u fysiek actief bent. De stof is vochtafdrijvend, droogt snel en is antibacterieel behandeld om luchtjes te voorkomen.

2 - Blijf warm

Hoeveel lagen hebt u nodig?

In overgangsperiodes zijn twee lagen vaak voldoende: een vochtafdrijvende en een isolerende laag. Het thermojack van MASCOT® ADVANCED met de isolerende CLIMASCOT®-voering is de juiste keuze wanneer u een lichte en zachte overgangsjas zoekt - laag 2. Als het flink koud wordt, is het jack dankzij de lichte voering met zijn unieke samenstelling uitstekend geschikt als isolerende tussenlaag.

3 - Bescherm u tegen het weer

Ultieme bescherming tegen weer en wind

De buitenste laag dient ademend te zijn, zodat het transpiratievocht kan verdampen. Bovendien moet het wind- en waterdicht/waterafstotend zijn.Een jack beschermt tegen wind en weer. Door gebruik te maken van één of meerdere isolerende lagen, kun je je kleding afstemmen op verschillende temperaturen. Dus als je één jas nodig hebt, dan is een jack de voor de hand liggende keuze.