Ervaar de innovatieve producten van MASCOT op de A+A-beurs

  A_A_exhibition_MASCOT_ACCELERATE
  Mon, 18 Oct 2021

  MASCOT presenteert dit jaar op de A+A-beurs het breedste assortiment ooit met een grote selectie innovatieve en grondig geteste producten. Op de beurs vindt u onze 690 m2 grote stand centraal gelegen in hal 1. Hier kunt u het uitgebreide productassortiment van MASCOT en de nieuwe producten voor 2022 ervaren.

  Werkkleding voor alle branches en alle werkomstandigheden

  Op de A+A-beurs presenteren we een totaalassortiment werkkleding in hetzelfde design voor alle segmenten in alle werkomstandigheden. Het is uniek dat u het hele bedrijf kunt kleden, ongeacht of er behoefte is aan werkkleding, hi-vis werkkleding of meervoudig beschermende kleding. U kunt ervaren dat de designlijn in MASCOT® ACCELERATE, MASCOT® ACCELERATE SAFE en MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE in de collecties overal hetzelfde is, wat u de mogelijkheid biedt om een gemeenschappelijk corporate image te creëren op de werkplek. Hoog comfort en ultieme bewegingsvrijheid zijn de rode draad door de collecties en in alle drie de collecties vindt u producten in ULTIMATE STRETCH en producten die geschikt zijn voor industrieel wassen.

  Meervoudig beschermende kleding

  Op de beurs laten we voor het eerst MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE zien. Deze collectie is onze nieuwste toevoeging die voorziet in de behoefte aan meervoudig beschermende kleding. Comfort staat centraal in deze collectie, in combinatie met veiligheid. De werkkleding heeft alle benodigde certificeringen en markeringen, maar de vaak zware, dikke en stijve materialen zijn vervangen door lichtere kwaliteiten die het comfort van de gebruiker verhogen.

  Veiligheidsschoenen met een extra laag gewicht

  In de stand van MASCOT kunt u meerdere noviteiten in MASCOT® FOOTWEAR ervaren. Ervaar onder andere een klassieke veiligheidsschoen in zes kleuren en nieuwe ultralichte veiligheidsschoenen met een versterkte neus van koolstofvezel. MASCOT® FOOTWEAR CARBON was een succes bij de introductie in 2020. We hebben de collectie nu verder ontwikkeld met als resultaat; schoenen waarvan het gewicht nog verder is verlaagd. We noemen ze MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Ultralight System. De schoenen zijn verkrijgbaar met het BOA® Fit System en met veters, in maar liefst drie kleurcombinaties. Ervaar ze in onze stand en ontdek zelf hoe licht en mooi een veiligheidsschoen kan zijn die niet alleen een versterkte neus van koolstofvezel heeft, maar ook een MASCOLAYER® anti-perforatiezool van textiel en hoge schokabsorptie.

  Werkkleding voor de voedingsindustrie

  Als u op zoek bent naar werkkleding voor de voedingsindustrie en andere branches waar hygiëne centraal staat, kunt u in de stand de MASCOT® FOOD & CARE-collectie bekijken. De producten in MASCOT® FOOD & CARE zijn niet alleen innovatief vanwege hun design, maar ook door de materialen en details. De combinatie van ultieme stretchstof, een comfortabele pasvorm en de mogelijkheid om de werkkleding industrieel te wassen is echt uniek.

  Bezoek ons op de beurs

  De A+A-beurs vindt plaats van 26-29 oktober 2021 en is de belangrijkste beurs ter wereld op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkplek. Naar verwachting zullen meer dan 67.000 mensen uit 130 landen een bezoek brengen aan de beurs met 1900 exposanten uit meer dan 60 verschillende landen.  

  We heten u graag welkom in hal 1 bij stand 1C29.