Deense bouwsector verkiest

MASCOT tot leverancier van het jaar
17031-311 - Broek met spijkerzakken - MASCOT® ADVANCED - Pers 2019
Maandag 4 Februari 2019

MASCOT is door de Deense branchevereniging voor bouwcentra uitgeroepen tot leverancier van het jaar 2019. Andere kanshebbers voor de prijs waren Saint-Gobain Isover, ALFIX, Randers Tegl, Moland Byggevarer en Nilfisk Danmark.


Over de keuze voor MASCOT als leverancier van het jaar voor de bouwsector zegt Carl Bladt Hansen, voorzitter van de branchevereniging Danske Byggecentre en regiodirecteur: "Onze leden hebben MASCOT genomineerd en gekozen tot winnaar omdat MASCOT vaak een stapje vóór loopt. Dat begint bij de gemakkelijk toegankelijke bestelplatforms die MASCOT ter beschikking stelt, inclusief nauwkeurige logistieke informatie, en verder zetten ze zich goed en proactief in voor onze klanten, met verkoopondersteuning, zichtbaarheid in de winkel en klantenevenementen voor eindgebruikers. Tegelijkertijd biedt MASCOT werkkleding aan die niet alleen aantrekkelijk is voor onszelf, maar ook voor onze klanten, dankzij een hoge productiekwaliteit en constante innovatie. MASCOT neemt een sterke positie in doordat ze samenwerking bieden waarbij het 'hele pakket' is inbegrepen."


Wij willen de prijs waarmaken, nu en in de toekomst

Bij MASCOT is het enthousiasme over de prijs groot. "Het is een geweldige eer om zo'n vooraanstaande prijs in ontvangst te nemen", zegt Michael Grosbøl, algemeen directeur van MASCOT. "Ik vind het daarbij met name belangrijk om op te merken dat de prijs waardering geeft voor de vele verschillende aspecten die een goede leverancier heeft. Het is voor ons al jarenlang van strategisch belang om te presteren op alle onderdelen van de samenwerking, van innovatie, productie en hoge productkwaliteit tot levering en dienstverlening."

Carl Bladt Hansen - Henrik Bach - Palle Thomsen

Van links naar rechts staan Carl Bladt Hansen, voorzitter van Danske Byggecentre, Henrik Bach, commercieel directeur van MASCOT in Scandinavië, en Palle Thomsen, algemeen directeur van Danske Byggecentre.

De toegevoegde waarde van MASCOT-oplossingen

Voor MASCOT betekent het bovendien veel dat het de verkooppunten zijn die gestemd hebben voor de winnaar van de prijs. Daarover zegt Carl Bladt Hansen, voorzitter van de branchevereniging Danske Byggecentre en regiodirecteur: "Het zijn onze leden, degenen die dagelijks met MASCOT werken, die gestemd hebben en die MASCOT tot winnaar hebben gekroond. Dat onderstreept dat MASCOT niet alleen de juiste oplossingen heeft, maar ook dat de samenwerking en de dienstverlening toegevoegde waarde bieden."

Michael Grosbøl benadrukt dat juist die toegevoegde waarde ook in de toekomst centraal blijft staan in de samenwerking. MASCOT zal na ontvangst van de prijs niet op zijn lauweren gaan rusten. "Integendeel. De prijs stimuleert ons juist tot perfectionisme en ontwikkeling op alle fronten. We gaan ons uiterste best doen om het vertrouwen waar te maken dat de bouwcentra met de toekenning van de prijs in ons hebben gesteld, door ook in de toekomst innovatieve werkkleding te blijven leveren en door serviceoplossingen voor onze klanten te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Wij willen altijd een stap vóór blijven lopen en de norm stellen in plaats van deze te volgen."

2019 - Michael Grosbøl Managing Director

Michael Grosbøl, algemeen directeur van MASCOT


Danske Byggecentre is de branchevereniging voor een zeer groot aantal bouwcentra in Denemarken. Het zijn de leden, de individuele bouwcentra, die hun favoriet genomineerd en vervolgens gekozen hebben.