MASCOT® SmartStore

  Hebt u één of meerdere grote klanten, van wie de kledingbestellingen een groot deel van uw werkweek in beslag nemen voor de administratie? Dan is MASCOT® SmartStore de oplossing voor u.

  MASCOT® SmartStore

  MASCOT® SmartStore is een gebruiksvriendelijk administratiesysteem voor bestellingen van werkkleding waarmee u aanzienlijke tijdsbesparingen kunt doen. U profiteert er vooral van door het te gebruiken voor uw klanten die meer dan 10 gebruikers van werkkleding hebben en die doorlopend artikelen bestellen.

  MASCOT® SmartStore - Flow

  1 Orderstroom 2 Goederenstroom 3 Factuurstroom

  De verkooppunten van MASCOT op het platform bedienen momenteel bedrijven met een aantal medewerkers variërend van 10 tot 15.000.

  Met een paar klikken maakt u uw klanten aan in MASCOT® SmartStore en vervolgens gaat het hele bestelproces vrijwel automatisch. Als verkooppunt bent u de belangrijke schakel tussen klant en leverancier – MASCOT voert alleen verschillende tijdrovende taken voor u uit.

  Zodra u uw klanten hebt ingevoerd in het systeem, kunnen ze de artikelen zelf rechtstreeks bestellen bij het magazijn van MASCOT – inclusief gedrukte en geborduurde logo's op de kleding. De klanten bepalen zelf of ze de artikelen bij u willen afhalen, of dat de artikelen rechtstreeks naar de klant worden gestuurd. De facturatie verloopt zoals altijd via u.