MASCOT® Mobile Showroom

  MASCOT heeft een groot aantal buitendienst medewerkers in dienst in meer dan 15 landen, die dagelijks het fijnmazige Europese netwerk van MASCOT-dealers bedienen en ondersteunen. Bovendien heeft MASCOT een verkoopteam dat iedere dag onderweg is in de mobiele showrooms van MASCOT.

  MASCOT® Mobile Showroom

  De mobile showroom van MASCOT kan in samenwerking met u als dealer een bezoek brengen aan klanten. De mobiele showroom van MASCOT werkt voor u en kan u helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten of het sluiten van nieuwe overeenkomsten met bestaande klanten.

  Auto's - MASCOT® Mobile Showroom

  Er zijn meerdere redenen waarom de MASCOT® Mobile Showroom een uitstekend hulpmiddel is voor uw dealer.

  head - ideaPig - moneyHand shakeDiagram

  • Een werkkledingspecialist van MASCOT helpt u bij het uitzoeken van de producten die voldoen aan de wensen en eisen van het bedrijf.
  • U bespaart kostbare tijd en geld, omdat u bijvoorbeeld geen extra personeel hoeft in te zetten om uw klanten te helpen wanneer die tijd hebben.
  • U kunt de Mobile Showroom van MASCOT gebruiken bij evenementen of open dagen. We kunnen parkeren en verkopen bij u voor de deur. Het showroom-assortiment kan geheel worden aangepast aan uw doelgroep.

  Ook voor uw klanten heeft het gebruik van de MASCOT® Mobile Showroom voordelen. Ze kunnen profiteren van:

  WatchHand shakeMaatschema

  • Een ruime keuze aan producten, speciaal geselecteerd voor hun branche.
  • Een werkkledingspecialist die hun vragen over producten, maten en bestellen kan beantwoorden.
  • De mogelijkheid om de kleding te passen en de kwaliteit te voelen.
  • De medewerkers kunnen worden opgemeten zodat ze zeker zijn dat ze de juiste maat krijgen.

  De MASCOT® Mobile Showroom geeft u toegang tot het gebruik van mobiel handelsconcept met talloze mogelijkheden. Bent u MASCOT-dealer en wilt u meer weten over de MASCOT® Mobile Showroom, neem dan vandaag nog contact.