MASCOT® ShopInShop

  Bent u van plan uw assortiment uit te breiden met producten van MASCOT? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Met MASCOT® Shop in Shop kunt u de werkkleding en veiligheidsschoenen van MASCOT op een professionele manier presenteren, zodat u meer klanten over de vloer krijgt.

  MASCOT® Shop in Shop

  Voortdurend vernieuwen is de sleutel tot succes. Daarom heeft MASCOT een weldoordacht shop-in-shop-concept uitgewerkt, dat regelmatig kan worden opgefrist. We ontwikkelen steeds nieuwe elementen en shop-in-shop-oplossingen afhankelijk van het productassortiment, de lopende campagnes en de seizoenen. Op die manier kunt u uw MASCOT® Shop in Shop gemakkelijk vernieuwen en belangrijke producten in de kijker zetten.

  Flexibel, creatief en aanpasbaar

  MASCOT levert toebehoren voor een shop-in-shop naar uw wensen. U kunt elementen kiezen voor veel verschillende productcategorieën, zoals werkkleding, schoenen en accessoires. De MASCOT® Shop in Shop is ook gemakkelijk aan te passen, zodat u alles in een handomdraai afstemt op uw wensen.

  Met een MASCOT® Shop in Shop kunt u uw klanten ontvangen in een vertrouwde omgeving. De shop-in-shop-toebehoren zijn vervaardigd van grondstoffen die geïnspireerd zijn op de industrie en de bouw. In het shop-in-shop-assortiment vindt u creatieve oplossingen om uw MASCOT® Shop in Shop naar een hoger niveau te tillen. Wij leveren etalagepoppen, schappen en andere shop-in-shop-toebehoren, evenals decoratie en displaymateriaal om de producten te laten opvallen. Samen inspireren ze uw klanten om werkkleding en veiligheidsschoenen te kiezen.

  Een totale oplossing

  Bij MASCOT maken we samen met u een MASCOT® Shop in Shop op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel wat visuele effecten als wat de afmetingen van uw MASCOT® Shop in Shop betreft.

  Wenst u meer informatie over de toebehoren, decoratiemogelijkheden, displaymaterialen en andere elementen van het MASCOT® Shop in Shop-concept? Neem dan gerust contact op met MASCOT of uw lokale salesteam.